Утрешниот ден ми дава сила да го издржам денешниов хаххаах ... кој ден си од диетава? како ти оди со намаллување?
Околу 2 недели сум , не знам баш точно се бунам со датите. -3кг бев последно кога се мерев . Со минимални грешки . Ти ?
Јас веќе сум 31 ден, на почетокот не се мерев,а за 22 дена сум -5кг .... иначе диетава и во сон ја знаам хахах... и на фб сум активна на групата и само таму пишувам гледам ... и тоа ми дава голема мотивација и рецепти
Јас денес ја оплескав . Првата криза ме фати . Каснав каскавал ПАК со салата. Многу осекам глад денес од утре повеке самоконтрола . И јас на фб ги следам групитр ама никогаш не сум пишала . Тебе како ти помина денот?
Мене утре ми е овошен,и јас го мразам,искрено ич не сум по овошјето Најомилен ден ми е протеински,па скробен
Јас денес 12 ти ден, витамински. Толку сум гладна, едвај на ќерка ми и спремам јадење Вага нели немам, не знам колку и дали сум ослабнала. Се осеќам намалено, ама стомаков не се повлекува
Јас мислам дека сум 3 недела, Јх сум . Ама изгледа ке добивам конечно па неможам да се додржам .Деновиве напраив по некоја грешка . Многу чуствувам глад ! Стомакот мислам дека ке треба повеке време да помине за да почне да се намалува . И кај мене стомакот е најголем проблем ! А бе вода пиете?? јас се заборавам затоа и може нон стоп ми се јаде !, @gicka јас не планирам да држам воден ден ! тешко е
Јас денес овошен . А баш денес овошје ичч ама ичч не ми се јаде ! ај ке се лазам со бедеми и лешници .. уфф ! утре едвај чекам ке си јадам туна салата !
Ја почнав и прекинав.многу е тешко да се почне.од утре стартувам ќе издржам морам.ќе ве следам тука редовно.а каков леб јадете?
Додека се решиш и почнеш е најтешко . Ајде ке се дружиме тука , мора да сме згодни за пролетва Јас јадам црн леб од жито лукс. Некогаш јадам и со тие со маслинка . Зависи .Некогаш бел обичен .Едно парче само
2 вешалици лапнав Се осеќам прејадено. Со салата ги јадев само. Да не ја утнав работата? Не е можно толку да сум сита
Ќути си и јади си портокалчиња И онака не ти брка работа, не сум од ск. Да ти олеснам Осеќам грижа на совест
Сакам да прашам дали меѓу оброците може да се јаде овошје или јаткасти плодови.Понекогаш помеѓу оброците осеќам глад???
Оооо Јас мислев тука од Ск си нарачала . Душава ми се скисели ,се што имам денес кисело се погоди Кути денес тешко со овошниот ама ај ке пројде .. Утре богата треза @Ladu in pink мислам дека не може ,освен во овошен ден .
Има шанси од 67кг. да дојдам до 58 со диетата, секаде кај што читав пишуваше за луѓе со поголем број на кг. за симнување.
Од мое искуство можеш . Јас пред неколку години 11 кг ослабев со оваа диета . Еве сега исто слабеам ..Пробај ..