Ништо, сепак ќе пробам со здрава исхрана. Скоро ич не сум дома за да подготвувам. Ви посакувам успех на другите.
Имав стигнато до 37-38 ден со диетава,ама последните денови саглам си јадев се и сешто,ич не се придржував,и така ја прекинав и почнав одново и со нови сили. За месец и некој ден што бев на УН изгубив едвај три килограми,ама па во обем се познавам ослабена,исто и тоа ми е плус нели Сега сум пак на почеток,денес ми е трет ден(јаглехидратен)и одам напред,со нови сили,ама овојпат до победа,нема откажување уште 87 дена...
И јас сум денес трет ден. Доручек: 1 јаболко, стварно не можам повеќе Ручек: Шпагети со доматен сос Вечера: Медени срца. Колку медени срца смеам да изедам?
Можеш 3-4 не е страшно. Нели,ионака вечерата во јаглехидратен треба да биде две парчиња торта или 3-4 колачиња.
лелеле кога ке стигнам јас -11 .... Едвај чекам И јас денес сум ЈХ -си правев вчера проја со маслинки и вечера нешто благичко
Чувствувам грижа на совест Денес ми е овошен ден и изедов: две банани, три портокали, 70 гр сончоглед лупен, 100 гр суво грозје и едно јаболко. Премногу ли е? Не јадам ништо повеќе иако сум гладна, криво ми е
Zdravo devojki Denes I jas pocnuvam so dieta,sakam da gi simnam kg od bremenosta Od 72 kg sakam na 57-6 se nadevam ke uspeam Pozz
Јас кога сум на овошен ден никохаш не бројам колку сум изела А сега периодов од портокали и банани ми се здосади искрено . Само тоа јадам и реткооо ако најдам јагоди! Пукнав Таман си не е многу ова што си го изела Денес и јас сум на овошје. До сега изедов една банана , испив едно смути со шумско овошје. На ред се портокалите
Смее манџа ако е со компири, грашок, грав или боранија (само една намирница, два скроба не смеат да се мешаат, или ако мешаш соодносот треба да биде 80:20) , без месо, а некои викаат дека треба и без запршка.
Zenski 1 den super pominav Da vidime denes kako ke bidi A dali pomegu obroci smeam da se napijam jogurtce ili samo Voda I caj smej
Девојки ми доцни 10 дена, баш кога ја почнав диетата. Немав односи периодов. Ви се има случено ова?, Можно е да е до диетата?
Леле луѓе Денес ми е 6ти ден, скробен. Убаво си почнав, за доручек јаболко, за ручек печени компири, арно ама потоа заминав кај баба ми каде морав да изедам една вафла со нутела и малини (правевме со братучетките) и мусли. Си реков ајде кога веќе направив фалш со вафлата, ќе јадам и мусли. Многу ми е криво, не требеше ова да го направам баш на почетокот.. Вратив се што потрошив цела недела во теретана. Што да правам сега, како да продолжам? Да држам два овошни, т.е. и утрешниот јх да си го направам овошен?
За сите почетници, се однесува на оние кои се во првите две недели, мора да бидете истрајни. Всушност почетокот е најтежок, додека се навикне организмот на помал внес на храна, на поеднолична, во смисла на тој и тој ден само протеини или скроб или јаглехидрати се јаде. Нема кој не ме виде, а да не примети разлика во мојот изглед. Јас веќе сум 41/90 ден и не се откажувам. Имам мало стагнирање во вториов месец, решив да не се мерам, туку едноставно да си терам додека пак не почне да се намалуваат килограмите. Не викам дека е лесно, но која е поентата да се отпочне диетата и веднаш да се прават грешки, ако сте се решиле, стиснете заби и издржете, нека ви бидат мотив убавиот и здрав изглед. Инаку, и покрај тоа што се слабее, приметив дека сум по жива, по енергична и лицето ми е исчистено целосно, а верувам дека тоа произлегува од јадење на здрава храна и на некој начин дозирана.