Јас сум 4/90 овошен ден, иначе почнав со 67кг , би било идеално да стигнам до 57кг, но и со 60кг би била задоволна.
Женски а водениот ден кога го држите?Вагата ми покажува -2кг ,не ми се верува зарем толку бргу се топат кг
Првиот воден е на 29 ден. Јас нема да го држам. Покажува одма минус, но тоа е само вишок вода. Многу подоцна ќе почнат да се топат маснотиите,мислам оти тогаш потешко одат кг надолу, но во обем се приметува. Јас си стојам на иста килажа, а во обем се приметува дека сум намалена, треба да се мерам така а не на вага. Многу јадам во јх овие два циклуси,што ми е.. Ручам,вечерам во 5, и пак ми се јаде, и пак повторувам од ручекот и плус чоколатце. Туу,а што убаво си терав. Денес овошен. Банана,портокали,киви и кикирики на мени. Вечер некоја салата, или само краставичка..
2 ден Појадок: јаболка и турско без шеќер Ручек: зелка и ориз манџа Вечера: пола од ручекот Половина час после ручекот пијам зелен чај.
7/ 90 Јаглехидратен ден доручек- 2 портокали ручек- зелник со фил од кромид и зачини вечера- нешто благо + ред црна чоколада
Јас само во јаглехидратниот ден имам апетит и немам самоконтрола. Ваљда затоа што се само празни калории тој ден, нема салата, нема зеленчуци ..
Со јајца се пие супа, со сирење јогурт Жени, хопла (неутрална павлака) смее ли да се користи? Сакам утре печурки со хопла да си направам + сирење и јогурт, знам млечно е, ама не сум сигурна дали е дозволено?
Девојки стигнав до 36ден но поради здравствени причини правам пауза.Се дружиме повторно за неколку дена.Со среќа на сите
Jas deneska 22ri skroben go ispomesav cel den neznam zasto taka jadev se i sesto utre ne planiram vakva greska