3 ден Појадок: портокали Ручек: салата и макарони Вечера : 100гр. чоколадо за готвење ( немав др.благо дома може претерав, гледам во 100гр. има 551 кал. ) Дали смее сенф да се јаде?
Смее сенф. Чоколадо по еден ред се јаде, малку си претерала со 100г Ништо страшно, ќе ја научиш полека..
Какво е тоа растително сирење? Мајонез еднаш јадев.. Павлака денес од онаа неутралната за со пилешко во кари.. Може не смее, ама на ручек бев па не ја цепидлачев толку.. Единствена грешка до сега
Без јајца е посниот мајонез. Вчера утка,денес пак. Сношти мм салата правеше, па каснав 5-6од компирите во салатата. Денес до ручек ок, јадев скроб, вечера јх. Ем не ми оставиа од ручекот,ем не одолеав на баницата на баба ми. Не знам дали да терам и утре јх или два овошни да ги напраам Не ви препорачувам вакво мешање луѓе, ме пукнаа гасови, среќа шо сум дома барем хаос ми се случува во стомакот.
Исто и јас имав гасови вчера Инаку би ти предложила да продолжиш понатаму бидејќи се мали грешките, не мора 2 овошни дена да имаш по ред. И јас грешев вчера и денес.
А мене ме интересира, добро газирани сокови и џусеви не смее, но дали смее да се пие минерална (кисела) вода или газирано не смее воопшто?
39/90 Deneska ovoshen den... Rezultati -8 kg....ovie rezultati mi se od pred 10 dena, znaci poslednive denovi ne slabeam ni gram. Poradi toa pred 6 dena ja pocnav turbo un i planiram da ja drzam 12 dena (znaci 4 pati po 3 dena)....Malce sum razocarana shto vagata ne se podmrdnala ama prodolzuvam nema otkazuvanje. napred devojki
Јас пијам газирана вода. Сокови никакви, ама водичка да. По 1-3 чаши дневно знам да си пивнам @seka87 Како малку? Одличен резултат ти е и тоа ни до пола од диетата не си, а тек до крајот.. Само напред одлично ти оди. Јас вчера пошто утнав, покрај гравчето јадев баница и за вечера чоколадно млеко со бисквити, денес скробен ќе биде, пак гравче
6 ден Скробен Појадок: киви и турско без шеќер Ручек: Боранија и салата Вечера: пола од ручекот До сега ми е супер, само увртено ми е у глава дека јаглехидратниот ден ме спречува во слабеењето. Дека најмногу ме дебелее тестото и благото.
28 Овошен Банана,јаболко,смути од банана и спанаќ, и печени ореви до сега. До вечер уште две киви и краставица.. и уште неколку ореви
Да прашам некоја поискусна.Дали во целост се повлекува стомакот со диетата или треба плус вежби?Месец дена ја држам ми се намали но сеуште имам стомак напред како цуцка хах Да преземам и други мерки.Има некоја да ми помогне за мојот најголеем проблем