Да, и никој не се јавува 3 дена со ред Инаку гелот бил дефицитарен периодов и од аптеки ме упатија да барам залиха евентуално ако има.
Kako so depilacijava posle carski? Ja si zakazav ama dali da i kazam da ne faka okolu rezot? 6 nedeli se pominati
Јас после месец ипол отидов, депилаторката беше многу внимателна и нежна околу тој дел кога дојде, не и бев прва со тазе рана, имаат искуство повеќето. Искрено ништо не осетив, се изненадив пријатно, а многу се плашев.
Јас вчера имав царски прв со близнаци. Ми кажаа дека матката ми се враќа во положба и дека е супер. После колку дена се движевте полесно. Еве поминаа некаде 30 часа од операцијата и боли многу на станување. За 20 часа од интензивна ме преместија во соба и ми ги донесоа бебињата да ги видам. Сега си викам како утре ќе можам да ги дојам и да ги преслекувам кога многу ме боли. Оф маки женски.
Многу брзо се опоравува телото. Опоравувањето од царскиот ми е најфасцинантното нешто во животот. Нешто што не можам да го опишам, ни да си го објаснам. Во рок од 4 дена, преминуваш од состојба инвалид, во комплетно нормално функционирање. Буквално со секој поминат саат ќе бидеш за нијанса подобро. Само мораш да стануваш, најмногу што можеш, знам дека боли, знам дека станувањето и легнувањето ти е хорор, знам дека не можеш да се исправиш, ама мораш да собереш сила. Јас веќе последниот ден во болница функционирав одлично, дома бев како ништо да не ми се случило, целосно нормално. Честитки за бебушите. Да ти се живи и здрави. Ти имаш дупла среќа и ќе имаш дупла сила за опоравување.
Фала ти многу на одговорот. Ова беше навистина охрабрувачко Еве откако помина втората вечер во болница се чувствувам многу подобро. Успеав и да се измијам и преслечам. Сега со нетрпение чекам да ми ги донесат малите. До сега само еднаш ги видов на 10 минути. И тоа само едното го подржав а немав сила за другото. Ама ќе се опоравиме за брзо и ќе се држиме и нишкаме колку сакаме домче
Мене железото и хемоглобинот ми беа пре ниски и првиот ден неможев да станам несвестица ме фаќаше. Јас разочарана таму и една пријателка ми рече: Не се секирај кога ќе станеш веќе нема да седнеш И во право беше жената.
Женички дали некоја вадела конци во Букурешт или 8 Септември? Поблизу ми е од Чаир а и немам на кого да ги оставам децата. Ако знаете каде може, пишете да не лутам.
Многу убаво напишано браво. Се согласувам потполно.. боли корне но што повеќе одиш стануваш побрзо ке помине!
После колку време од царски почнавте да носите фармерки? Некако ми е страв да не ја стискам раната дека тесни фармерките, цело време сум во хеланки
Jas stom me sobraa Use posle 2-3 nedeli za na kontrola oblekov pantaloni sto uspeav da gi zakopcam....se izlevase malce salce gore ama nema veze. Epten e nisko rezot nemas gajle
Женски, кога ви дојде првиот циклус после царскиот? Значи јас две недели си крварев по малку, а денес наеднаш имам пообилно крварење и за два часа полна влошка, баш како добиено. Нели е рано за три недели да ми дојде? Секако утре со матичниот ќе се консултирам, ама ме интересираше дали е можно
Мене после 2 месеци. Уште се чистиш, така и кај мене ќе имав крв ќе престанеше неколку дена па после пак.
Se do 40 dena ne e ciklus tuku cistenje....bi trebalo ako dois da ne dobies duri dois ama i ova ne mora da znaci taka da ne se znae