Лела ќе те ишишам мислев дека сум напраила нешто и така марама пишала а јас иначе од почеток ми требаше време да сфатам за цитирањево што е и како е
Леле стварно колку забуни можат да се направаат. Лелелелле... Ај да пробам само.... Spoiler Морав да избришам неколку смајлиња. извинете
Значи од контакт се вадам кога ќе го видам тоа или пак повеќе од 10 смајлиња не смее . Ајде направете нешто за да можи повеќ цитирања и повеќе смајлиња
Јас имам еден предлог во врска со цитирањето. Наместо да се цитираат пораки кои содржат големи слики и цела страна да фатат коментар и цитирање, да се напише корисничкото име и да се коментира. Навистина лошо изгледа кога некоја ќе стави слики од 5 проиводи кои ги користи, а потоа друга наместо да посочи, цитира за да праша за еден од нив и треба да скроламе, скроламе... И да, не мора да се постави првата слика која ќе се најде, туку може да се побара помала, или да се стави како линк.
Може и на друг начин. Кога цитираш можеш да манипулираш со цитираното мислење. Стави ги сликите во спојлер.
^ Можете да ставите повеќе од 10 смајлиња. Десен клик на смајлито (ќе го копирате url-то од некое мислење) и ќе го прикачите како слика со опцијата . И да не бидам оф-топик, не би било убаво и прегледно да може да се цитира повеќе од три пати.
Не мора од друго мислење да се бара па да се копира смајлито, може и овде десно каде што ни се смајлињата.