Чанта имам само една , и тоа за на работа бидејки морам да ја носам, инаку не обожавам. За излегување си имам неколку плик варијанти
Леле колку сакам чанти, иако имам дома куп сега некако ми се омилени големите-така по убаво ми стојат. Секогаш си облекувам какви чизми, таков боја на каиш и иста боја на чанта. Мисла ги комбинирам пошто имам преку 50 видови на чанти а немам 50 видови на чизми
Јас имам пасија за чевли и чанти, и многу сакам чевлите со чантата секогаш перфектно дами одговараат. Без чанта не можам да се замислам, толку многу работи сакам да носам што не знам каде би ги ставила. Најмногу ми се допаѓаат на Gucci чантите и во иднина сакам сите да ги поседувам
-Burberry Studded leather Knight bag -Reed Krakoff Boxer I suede tote -Proenza Schouler PS1 Large suede satchel И во спат, да ве замолам, ако видите некаде во Скопје вакви слични чанти, да ме известите Не е важна цената. Фала ви однапред.
_______________________________________________________________________________ ^ торба од рециклирано платно во која ќе соберете се‘
Не можам никако!!! Па каде ќе ги ставам моите џиџи-миџи ги обожавам големите чанти, но исто и оние што се минијатурните што се носат преку рамо. Ги имам скоро во сите бои, ми фалат уште темно зелена, плава и виолетова...ама ми се ближи роденден можеби некој ќе ме израдува
Обожавам чанти, да можам сите би ги купила Сакам секогаш да ми одговараат со чевлите, па дури и да се од ист материјал.
[imghttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9s9uOjqZQi5zBx89zEuyojWOnT5UCkXxi4BoNQnrUqk-H05k&t=1&usg=__E6TzDBFcj25kGEymOARb-HRSZGE=][/img]
Сакам да ги нема, ме нервират секогаш морам да мислам на нив, а сум многу забушант и знам да ја заборавам Имам пробано да излезам без ташна ама некако не ми оди и онака со мене носам само телефон, пари и сјајче ама не е тоа тоа не излгледа женствено.. најмногу си ги сакам спортски ташнички оние преку рамо секога е со мене нема кај да оде ... нешто вакво ама со подолга рамка (неможев да најдам друг пример)