Многу сакам чанти особено големи...али не можам никако да си најдам убави во Скопјево а да не се скапи Може некој да ме извести кај има големи чанти а да се под 1000ден?...не ми се трошат толку пари за чанти а многу ги сакам
Секој ден ми фали по некоја , дали е голема , мала ,елегантна , спортска , во некоја боја и сл. колку повеке купувам , толку повеке немам....станав зависна на чанти..... А ако има некоја продавница со добри чанти до 1000ден што сум ја испуштила и јас би сакала да ја знам....јас обично во Скопјево без попуст и не купувам...што да правам кога секаде е поефтино од тука...а кога е попуст има и под 1000, чекај да поминат матурантиве
Не, не можам дефинитивно и секогаш мора да ми одговара со облеката. Најнова ми е оваа сега што ја купив црвена лакирана со машна, во вид на полумесечинка и не баш големи дршки. Ја сакам!
porano voopsto ne gi koristev no sega pocnav i na skolo da nosam ... normalno da mi odgovara so nekoe parce od staljingot .. no ne se zamaram sekogas da nosam baletanki ili stikli ..nekoj bi rekol ne odgovaraat so patiki .. no spored mene ne e taka jas si nosam i so patiki
Сакам да имам ташни но не ги носам многу, понекогаш само новчаниче некое носам и толку. Инаку најмогу ги сакам црните ташни.