девојки ве молам за помош !! Имам само 14 години и незнам што да правам... незнам дали да си купам штикли за нова година ? ако купам ќе ги носам само една вечер ќе нема каде да ги облечам потоа а за полуматура друга прича нема да сакам да ги носам истите ќе бидам здодевна само во едни исти ! HELP
Jas mislam deka si mala za stikli, stvarno mi e smesno na 14 godini so stikli pa I na 15. Jas na 14-15 nosev cizmi, a za polumatura baletanki. Izvinete so latinicava od na mobilen sum.
Мала си уште за штикли,мене лично ептен ми е глупо кога ќе видам 14-15 годишни качени на штикли па едвај се движат.Облечи си некои чизмички и готово или па ако толку ти е мерак за нешто повисочко купи си на полна пета Не брзајте да пораснете пред време
di-di3 времето за носење штикли е пред тебе.Не брзај и не ги копирај твоите врснички.Изгради си сопствен стил по кој ќе бидеш препознатлива.Облечи си рамни обувки во кои ќе се чувствуваш удобно и пријатно,па и на тој начин ке дојдат до израз твоите тинејџерски години.Поздравче