Честитки на Волфче за годишнината. (се извинувам што доцнам) Честитки за Македонската репрезентација.
Има тема за кошаркарите наши да не ги полниме за џабе темиве sport/makedonska-kosarkarska-reprezentacija-t8181/
Сакам да кажам... Честитки lolyta 777 да ти се множат годините со многу среќа , здравје и многу успеси .....
Сакам да кажам... Да ви се множат годините брак и дај боже да си славите и дијамантска свадба заедно!
Сакам да кажам... Сд и К на Лолита, уште могу години да го слават овој ден заедно. Нека ви е за многу години, годишнината.
Честито годишнина, Лолита, ви посакувам уште дооооолги години брачна хармонија и успех на сите полиња - љубов, здравје, кариера ! И нека биде омрсувањето целосно, шо да не, !
и од мене честитки лолитке,да ти се множат, да имаш среќен брак исполнет со љубов хармонија и наравно секс бреее а за омрсувањето богами и ме фати Jа натака отидов со мозочето
Честито Годишнина на Лолитка.... Се најдобро, нека животот ве води уште многу години заедно по истиот пат. И уште многу мног дечиња
Сакам да кажам... Честитки lolyta 777 нека ви се множат многу здравје, среќа и успех во понатамошниот живот...
СДК дека од алоето не постои нешто по убаво,,, на сите им кажувам да користат алое ако имаат проблеми со кожата, здравјето... со било што бидејќи тоа е лек за се ... Сега во моментов скинав лист од алое ( имам засадено дома ) и со сокот кој течеше си ги мачкав рацете и кожата е магично мека ... како бебешко газе поздрав мили феминки
Честитки за мене и за првото правење пинџур во живот!На крај на денот бујрум да го пробате И да не е баш нај нај,првпат ми е и ќе се прости За ајвар сеуште не се осудувам Јас се извинувам зш може на некоја феминка ќе и замириса низ Скопјево на пинџур ,го правам на тераса,ама па во стан сум,шо да правам такво ви е Скопјето Spoiler