Најчесто..земам за дома руби и пробувам или излегувам со мајка ми (многу ретко) и со другарките..а со татко ми само патки кога сакам да си купам..лани си купив со него..и оваа година пак со него
Речиси секогаш. Знае да даде сугестии на место и сите работи кои тој ќе ми помогне да си ги одберам ги износувам и ми се меѓу најомилените. Кога купувам женски работи си стои надвор од продавницата.
Шопинг со тато ма нееее...... Се сеќавам како мала он и мама ми бираат патики ли беа,сандали ли ама сигурно тоа беше пред едно 15години. Блиска сум со него,но несака многу да шета по продавници...тато како тато
Pa toa e mn retko ednas godisno samo koga mora da izlezime zaedno, tatkomi ne e mn po ovie raboti Koga treba mi dava samo slikicina pa jas si biram sto sakam A inache znae da ceni kvalitet, no za zal nema dovolno vreme za da ide so mene po butici i slicno
Секогаш одам на шопинг со мајка ми и со другарки Ама со тато одам за купување на патики Скоро секогаш имаме исто мислење за некои патики и со него ми е најубаво додека избирам
ахах темава. инаку морам да кажам дека со татко ми нема шанси да излезам да пазарам. ке влезам во две продавници и он одма почнува: ајде бе веке да си одиме. така да не одам со него на шопинг. а мајка ми е друга приказна. она има живци да шета со мене.
Хухухуху најмногу сакам да одам на шопинг со тато. Кога идеме во некој дуќан тој само си седни и ке им рече на продавачките да ме услужат, а јас само си бирам и бирам и пробувам и се што сакам го тргаат настрана. И кога ќе завршам тој само плаќа
Го обожавам Не гледа дали нештото е на попуст,дали е скапо, бла,бла.. Се што ќе посакам ми го купува без разлика дали е 2.000 или 6.000 денари
Како помала се случуваше инцидентно и без план да ми купи нешто, патики, маичка, палто, но ретко. Никогаш не сум била на класичен шопинг-шопинг со татко ми. Кога немав свои сопствени приходи и суптилно нагласував дека ќе одам на кафе, татко ми ми даваше 50 ден., па сега видете... шопинг, малку тешко.
Не сакам да одам во шопинг ниту со татко ми, ниту со мајка ми. На татко ми не му е гајле што ќе земам, а и многу е како да кажам, нема нерви за долгометражни шеткања од бутик до бутик, па дури и ако го пробам најмутавото парталче кое прегрдо ми стои и го прашам за совет, ќе рече - ќере прекрасна си, супер, ако ти се допаѓа стави во кеса и одиме дома. Греота ми е да го маткам натаму-наваму, подобро да ме чека во кола или да седне да се напие кафе додека јас се шлаам низ дуќаните. Мајка ми пак - сто пати ќе го превртува парталчето додека не најде некоја мана или фалинка и на крај ништо нема да купиме, а и многу е досадна со пробувањето - де ова, де она и пак нешто нема да и' фати око. Затоа преферирам сама - најбрзо и најбезболно.
Последен пат ме придружуваше кога требаше да си се подновам за роденден Прво ми рече дека ќе ме чека надвор, ама кога виде дека се задржав во бутикот, си влезе внатре. Се случува некогаш да одиме заедно да купуваме нешто друго, а притоа да искористам можност да се подновам со некое парталче. И морам да го пофалам дека е доста трпелив Ама затоа кога ќе влеземе во некоја продавница за техника, јас почнувам да превртувам со очи и да му викам: Леле, доста беше, дај да си одиме дома! Последен пат кога бевме во Анхоч, му се наврте на еден телескоп, леле си викам овој е сериозен да го купува! Па и на мајка ми и се јави да се консултира со неа дали да го купел. Да не зборам за фотографска опрема... Готово! Отидов јас! Aна, а сталак да купиме? - А бре имаме дома, што ќе ти е? Како жена кога купува облека - никогаш не му е доста.
Во последно време ретко. Последен пат беше октомври/ноември за капути и чизми. И ко и секогаш 3 броја поголем капут,подолг, блуза, фармерка било што-поубаво е пошироко . А за чизми со подебел ѓон, подебели. Пред година, две со него и мама бев по штикли. И ми ги покажува најниските, полесно да ми било одењето. И јас си одбрав едни височки и одма коментари од типот како ќе издржиш, да не се многу високи? Најчесто влегува и за минутка искача надвор и таму чека, или ќе си најде некоја продавница за него. Па ќе се мисли 5 мин. дали да купи или не. Проблем за цени не прави, ако ми се допаѓа нема проблем.
Бидејки живеам во помал град па кога одеме некаде на страна на шопинг одам со мама и тато заедно и тато воопшто не ни праве проблеми напротив и тој бира заедно со нас, има осет за вкус и знае да избере и најчесто го прашувам за квалитетот пред нешто да купам бидејки тој знае најдобро и секако никогаш не ми прави проблеми за цена а ниту за квантитет ми купе се што ќе посакам и за секакви непотребни ситници се сложува
Кога бев мала одев во шопинг со татко ми. Понекогаш ми правеше проблеми. Не ми дозволуваше да купувам разголеми маички, кратки сукњи и тесни пантолони. Ми велеше - таква облека не се носи во наша фамилија.
и јас си одам на шопинг со тато секогаш се ми дозволува да си купам инаку нормално освен она што не е за деца мислам на моја возраст само вака ќе направи и ништо нема да речи а јас одма знам нема ова купување а инаку нема забелешка што сум си по модава па рак сум во хороскоп ,само ќе си почека тука јас ќе си се изнакупам изнакупам и секако си се консултирам со тате се точно ми кажува НАЈМНОГУ СИ ГО САКАМ
Мене ми е супер кога одам на шопинг со татко ми.Тој ќе си седне и си чека со саати додека јас пробувам. Стрплив човек е, алал да му е. И не ми преправа што и да изберам, само ќе си плати и си одиме. Не ми зборува како мајка ми дека не е убав материјалот, дека ќе пуштало боја при перење и уште што се не... Обожавам да одам секаде со татко ми. Закон човек е, затоа и најмногу си го сакам!
оуу нејчи ни да слушни за такво нешто..секогаш одам со мајка ми .. ако излезам со него че ми кажи не го земај тоа скапо е земи си го ова хахахах Spoiler е таков си е тој скржавец хахахах
аа супер е на шопинг со тато заедно купуваме спортска облека, но понекогаш и друго.. Најскапи работи си купувам кога одам на шопинг со негоо Плус секогаш дава искрено мислење.. Без разлика колку е модерно, ако не ми стои ќе ми каже : КАТАСТРОФА , па така полесно си бирам работи што ми стојат. Мајка ми повеќе гледа облеката да е симпатична и да изгледам како мало девоче