30 и сингл

Discussion in 'Сингл' started by N1kol, Apr 13, 2016.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Ахх, не, не, ова е премногу комплицирано за балканско маже. Подобро е да си каже дека матката на жена му и се разјебала од многу курови. Пошо нели, сите имаат магарешки па дури во матката може да ни го стаат.

Ivanija, sparklie, Gosh and 6 others like this.
  2. ItsmeH

ItsmeH Активен член

Ау дечко,предалеку отиде ти ...
    24EC143C-7C20-48F5-BA9E-EC0C6D663637.png

3. Mazegin

Mazegin Популарен член

Пред овакво балканско маже, запечено ко циганска тава и коза да ставиш пред него, ќе и го спопика.
    Ама тогаш не гледаат дали козата имала чиста матка. :drunk:

Polyincognito and Adidas888 like this.
  4. Martinovski

Martinovski Активен член

Ne kazav niso za spontani samo dadov kako primer za pogore sto naglasi "zabava' muabetot mi bese ne e ok nekad mn zabava po so znae da ispadne na kraj zaebancija....nesakam da navleguvam podetalno vvo taa problematika iako ne si vo pravo i cel ti e da iskritikuvas i pak na kraj da bide maskive ne cinat...

5. Mazegin

Mazegin Популарен член

Дечко, кој колку сака ќе си се забавува.
    Зашто се вика мој личен живот? Кој сакам, колку сакам ќе го јавам. Тоа ич да не ти чуе. Со вакво размислување можете само да киснете на темава и да си ги мерите на кој колкав му е.

6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

А ако користeле кондом?
    Или не се важе тоа?

7. Martinovski

Martinovski Активен член

Covek kako primer naglasiv del od rabotite, znaci ok e da ima partner itn jasno e... ni za maski ni za zenski ne e ok da se pretera... ti zamisli imas decko sto na cela ulica se ima kaceno kaj tebe smirise... opustise... niso loso samo mislenje... ps turaj prezervativ...

8. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

А за што се должни родителите тогаш, да ги направат само и тоа?
    Види исто и моите еве денар не ми оставиле, ама не сметам дека сум поспособна од другите што родителите им оставиле нешто.
    Порано било нормално да се пренесуваат семејни бизниси, ниви, занаети од колено на колено и малдите место да одат да рмбаат и да плаќаат кирии си работеле на тоа што им го оставиле предците во аманет. Не знам од каде сега тоа испадна срамота. Ама ајде да не одиме оф топик.

Апсолутно точно. Но генерално плукаат. Генерализирам. Исто како што дојде ти на форумов и генерализираше дека генерално жените се сите параспурки што се клецаат со кој стигнат. Ама некако интересно е тоа што рече дека инбоксот ти е со 0 пораки од женски, а на нас со 8376858 пораки од машки, што пкажува едно нешто, а тоа дека жениве се поприбрани, а мажите не можат во гаѓи да си го додржат.

Hoping and Mr.Limonko like this.
  9. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Е така де, кажи си отворено дека кур те заболе за болестите, туку те мачи дека претходниот ебел подобро од тебе.

Hoping, Mumoftwo30 and Polyincognito like this.
  10. Martinovski

Martinovski Активен член

Abe devojce... deluvas za ok. Vidi site nie imame razlicno iskustvo i znaenje. Nekoj go naucil na polesniot pat nekoj na poteskiot... Pak e dobro nekoj nesto da ti kaze pa ako nisto bar ke protumacis na toa pole. Vo germanija ete za primer zemame zemja koja e daleku pouspesna od ovaa vo koja ziveeme. Decata stom napolnat 18 veke duri im naplatuvaat kirija... nikoj ne im ostava imot taka labavo kako tuka... zatoa denes imame prilika da vidime tuka i maski i zenski maloletni deca na 40 godini.... dete go naoruzas so znaenje... investiras vo obrazovanie... i ostavas samo da se bori i sozdava... sekako posle nas sve ke ide na niv... taka?
    Inace pak ke kazam prav maz zivee za semejstvoto... zamisli imas motivacija stvaras nosis se boris.... a taa javala se sto sakala.....mislam ima maski so dostoinstvo....

11. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Не кажа сам навредуваш.
    Зарем не се и тие жени?
    Што пазат?
    Само ти одговараат на начинот на кој што и ти се однесуваш:mm:
    Ти не знаеше затоа и така ги бранам за да ми пишат]:)
    Нема никоја да ми пише, а и нема потреба и не сакам, форумот не е дејтинг сајт па да се покажам пред девојкиве. Само застанувам на страна на која што сметам дека е правилно. И да без разлика што сум машко, никогаш нема да дозволам некој да гази врз жените, и да ги обвинува за се.
    А ако е проблемот во жените што ти како маж или повеќето мажи кога девојка сака секс од него не и каже НЕ туку истата секунда ќе прифати.

12. Martinovski

Martinovski Активен член

Nemozam da te razberam sto sakas da kazes a i neveruvam deka mozes i samiot sebe da se razberes... od toa malku sto razbrav... ne site maski profakaat taka sex so koja stignat ima od masko do masko razlika... a ako imas fakti i argumenti i kapacitet da gi prilozis, moze ke naucime nesto od tebe...

Cutiepie1 likes this.
  13. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Ама жените сите одат и се е*ат со кој стигнат и секогаш тие се проблем така?

Mumoftwo30 likes this.
  14. Mazegin

Mazegin Популарен член

Сите ти наведија факти и аргументи, само не гледаш дека проблемот е во тебе. Или толку ти сечи или имаш многу лошо опкружување. Не можеш кај стигнеш да вреѓаш жени. Чукни ја малку главата, не сме ние робови на машкиот род, створени само за расплод и секс само кога ќе му се присака на домаќинот. Од вакви како тебе, жените се срамат да зборат за секс и мастурбирање. Жените не смеат сами по себе да побараат секс, срамота е жена кур да бара. Нај лош случај, жените се срамат да идат на лекар од тоа што ќе кажат луѓето зашто нели чим фатила болест се секса кај стигне, а малку се гледа и другата страна.

Еволуцијата започнува од нас. Кога збориш со жена треба да имаш почит и култура. Да не се жените, ваквите како тебе се изгубен случај у просторот.

Mr.Limonko likes this.
  15. ItsmeH

ItsmeH Активен член

Да да,секако
    На 30 и кусур години ќе најдеш девица,не се секирај ти.
    Од шо бирате многу,затоа и сте сами!
    Уште сте зависни од мама. Пошто некој мора да ве испере,испегла,среди..
    Убавите јаболки и свињите ги јадат :doh:

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Океј, баниран е членот @Martinovski, ве молам држете се до темата.

17. Ivanija

Ivanija Активен член

Se soglasuvam potpolno. Mamini i tatini princovi i princezi ne... Cel zivot ke si imas problem taa be nema da znae rucek da napravi na maz i na dete...

LoneWolfGuy likes this.
  18. Ivanija

Ivanija Активен член

Ej sega pretera. Prvo za potomstvo znam nevini sto imaat problem... A sto ako mazot i donese infekcija.

LoneWolfGuy likes this.
  19. Ivanija

Ivanija Активен член

Togas se ne ebani

LoneWolfGuy and Dekoo like this.
  20. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Оф топик ќе сум мислам ама морам...
    Зошто само не се чуваме, сакаме и прифатиме такви какви што сме?
    Зошто да си префрламе ако нешто некој не знае или ако нешто некој мрази да работи? Зошто да правиме проблем таму кај што го нема? Зошто да живееме со истите стандарди и ставови од 50тите години, кога начинот на живот воопшто не е ист?
    И мене не треба никоја жена да ме земе ако не знам струја да поправам? Не сум електричар и не знам, ако земам да поправам ќе се самоубијам. Зошто да очекувам жената да биде готвачка ако не е тоа по професија?
    Колку знае толку да е жива и здрава.
    Ќе се учиме и двајцата заедно, кој се родил учен.
    А ако е научена да биде третирана од дома како принцеза дупло од тоа ќе ја третирам, сигурно и таа би ме третираа како принц. А ако се однесувам како идиот, така и ќе ме третираат.
    И мене господ две раце ми дал што знам тоа ќе си направам, што не ако сакам ќе научам, ако не ќе нарачаме од надвор.
    А за детето после двајцата ќе се учиме што како, секоја мајка за детето би готвела. Која мајка детето гладно ќе го остави?
    Мислам дека треба да научиме повеќе да се чуваме едни со други и поголема емпатија да имаме кон партнерите, зборувам и за маж и за жена. Не може секогаш да биде 50/50, ама со вакви осудувања на спротивниот пол и тоа што треба маж а што жена да знае пред брак и дали треба жената да биде домаќинка или не никаде не водиме...