Точно. Нема веќе потенцијал никаде. Да си бидиме среќни со играчките и по некој fictional man повеќе се исплаќа, stress free environment.
Искрено да ти кажам, никогаш нема да ми биде јасно како здр, смајли, прашалник, или HB за роденден се прифатливи, непонижувачки начини ка комуникација, особено со особа на која и пишуваш прв пат... Освен ова HB, срамота на било кој да го пишеш мислам.
И кратеници ми се ред флагс, немам големи очекувања после ,,zdr". Штом со скратеници почнуваш и те мрзи да пишуваш, не верувам дека ќе се вложиш у муабети за глобално затоплување. Моите најчести ,,љубовни искуства": X: zdr Me: seen X: ??? Me: seen X: sent a photo Me: seen (ако му е мал, блок!!)
Не знам, ја еднаш коа добив муда сличе, место кур сличе, се осетив некако дискриминирано?! Што не е у ред со мене, што сум јас помалку од другите жени, дали сум до толку грда?!
Се уште верувам дека убавите запознавања не се случуваат само на 20 години. Ајде искрено — што барате денес кај еден маж/жена што можеби не ви било толку важно порано? Карактер, зрелост, хумор, стабилност, хемија? И дали навистина после 30 е потешко да се најде некој со кој ќе си кликнете, или само стануваме пребирливи?
Па и не би рекла баш. Мое лично искуство сум давала шанси за запознавање и на 30 и 40 годишен ама најчесто обичен муабет не знаат да направат што е многу жално а не пак да се труди да освои...
не се сите, има некој што знаат да комуницираат, имаат хумор итн итн, сите риби не се се ставаат во ист кош