За котек сте На секому ни е потребен некој до нас , но проблемот би бил мн голем ако од очај се влезе во врска/брак , па после би била голема штета ... Дали е недостик на срека или тоа бил наш избор ? Сигурно сите сте/сме имале партнери , зошто сме останале сами ? Проблемот можеби е во нас .... Преголеми очекувања или поинаку ја замислувавме љубовта ?? Колку шанси не сме дале ? Дали многу градиме ѕидови околу нас отколку мостови ? Дали сме биле многу ограничени , а наместо да балансираме ? Одговорот ке си го најдеме скриено во некое коше во нашиот мозок ....
40+ i singal toa ni e od neresitelnost strav nesakanje na narusuvanje na komocijata sto ja imame vo momentot beganje od obvrski a toa e mnogu loso si mislime vo umot deka sme 25 i ima vreme a fizicki sme 41 sto e mnogu god....
дали е вистина дека кога маж/жена ќе остане сама до 40г. потоа не ни сака да влегува во брак, ама искрено ?
Нема ништо полошо од врска со лош партнер. Лош по тебе. Не вреди луѓе, никој не сме совршени, ама има граници на торенација.
Ima edna pogovorka... mlada koska lesno se vitka ..stara koska ... bogami tesko ... koj svatil svatil ubava vecer na site
Ајде и од мене една: ,,ако умрат две риби, до рибите е. Ако умрат 200 риби, до водата е." Кој свати, свати.