Имам уште неколку дена за испорака, до сега се ми стигало на време, како треба да направам мислам шо треба да прицнам? Да го продолжам времето? Каде да одам? До сега зошто се ми стигало на време се нема соочено со ова па затоа вака малку паничам ..., патем нарачано е од крајот на Окромври уште неколку дена пиши дека има време да стигни од предвидените денови.
Dear Customer, we regret to inform you that due to business adjustments, the Alipay balance service will be terminated from January 1, 2017 (PDT). Please use up your remaining balance as soon as possible. Click here to find more details: *** што е ова? И кога ќе отидам во My Orders, kaj Product има open disput awating delivery will be closed in 35 days track orders confirm goods received што означуваат тие полиња?
Не ми стигна нарачката а поминаа повеќе од 60 дена, сосема ја заборавив и сега да се збогувам со dispute и со парите a и воедно со порачаното? Првпат нарачував и не сум упатена баш.
Порачката можеби и ќе стигне. Ама ништо повеќе не можеш да направиш. Имај го ова на ум за следен пат.
Dear Customer, we regret to inform you that due to business adjustments, the Alipay balance service will be terminated from January 1, 2017 (PDT). Please use up your remaining balance as soon as possible. Click here to find more details: http://sale.aliexpress.com/4AUiFoEAkV.htm Што им значи ова? Стои горе кога нарачувам нешто..
Луѓенца, не сакајќи ја зачував картицата со која што платив како default card и сега барам да сменам но не знам каде и како. Знае некој да ми помогне да се снајдам? Некако не ми се остава така, што знам...
Ima uste 8 dena do istekot na rokot za isporaka da otvoram sega dispute ili da pocekam uste nekoj den? Do sega se mi stigase za epten brzo vreme i pojma nemam bas kako odi ova so dispute..
Некоја да си има порачано ваков? Искуство? https://www.aliexpress.com/item/Sex...id=b2c247c7-76e6-48b8-8549-dd2fb107405f&tpp=1
Порачките што ги направив минатиот месец Ноември средината некаде, не мрдаат заглавени се во Кина.. Знае некој отприлика колку ќе каснат ова време? Имав порачано некои работи за Нова Година да знам дали ќе стигнат или да си барам чаре со време.. По правило сега треба да стигнат ама ради празниците колку ќе каснат?
Јас на 11.11 што ги имав направено порачките денес едната ми пристигна, незнам каде ги следиш, ама не му верувај на тракингот.