Ќе ти пишам лп, имам обрвски нешто. Треба прво да барам како сум го нашла, за да пристапам кон сајтот. Другачие се викаше некако.
Освен Ali Express, која web страна е сигурна да се порача онлајн? Сакам капут ама ништо соодветно не најдов.
@SeaMermaid Јас имам нарачувано на Ибеј некои работи и задоволна сум од квалитетот. Имам и од Амазон, ама ретко да се најде нешто убаво, и има ограничена достава кон Македонија. Од Асос можеш исто.
Имав повеке работи нарачано од алиекспрес и сите се платени Почнаа пред недела дена да стигаат,само една две не ми стигнаа Не бев отварала сега скоро да видам до каде се стигнати и денес проверувам ги нема веке за следење дали тоа значи дека се стигнати штом ги нема ? Дали има опција да ги најдам некако да видам што се случува?
Дали може некој што имал искуства со али експрес да ми пише во инбокс, никогаш не сум порачувала па ме интересира мноогуууу Ви благодарам
Имаат ли уште рок? Ако да, може dispute да отвориш при крај на рокот. Некои и заглавени може да се. Кај мене од пред некој месец сите стигнаа стандардно, само една не, па еве стигна пред некој ден. Исто, со tracking number може во пошта да прашаш.
дали ви се има случено пратка отприлика 4 месеци да ви стига ? пишува LV, поштарот вика во Литванија се ,како е можно од октомври да се се уште таму ?
а на тракингот каде ти пишува дека е? јас си ги следам преку алиекспрес и обично за 15-20 дена ми стигаат во мк и после ги следам преку пошта онлајн
Не е точно, значи пристигната е во главна пошта, и мојата денес е пристигната во наизменична пошта и очекувам за 2-3 дена да ја пратат во моја пошта во населба... Многу често така пратките ги забораваат во главна пошта со месеци и некои воопшто не ги испорачуваат, а еве некои на пример на сестра ми и стигна после 4 месеци
два пати го прашувам и ми вика штом пишува напред лв значи во литванија биле , така да чудно ми е ....ќе проверам директно во пошта
Не може да е во Литванија а ја следиш преку македонска пошта, штом можеш да ја следиш преку наша пошта значи дека ја скенирале во поштата во која стигнала во македонија