EFI natural cosmetics

Discussion in 'Лице' started by koritsaki, Aug 11, 2026 at 8:55 PM.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

Денес ја добив мојата прва нарачка од Efi natural cosmetic ( https://efinatural.com/ ) најпрво се консултирав со Ефи, девојката што ја произведува козметиката за рутина според мојот тип кожа , години , каков проблем имам и слично, решив да и дадам шанса , ми се допаѓа што сите производи се со природни состојки и секако сакам да поддржам македонски бренд.

Овој бренд постои веќе 7 години, се наоѓаат во Гевгелија.
    Порачав две креми за лице , едната ќе ја користам како дневна , другата ноќна , два серуми со хијалуронска киселина и AHA киселина (овој ми рече да почнам да го користам само навечер од октомври) , средства за миење лице , за вадење шминка, тонер и крема со минерален фактор. Ми ставиле плус лабело подарок.:inlove:

Сакам да пробам наредно производи за коса.

Дали имате пробано производи од овој бренд?

20260811_143917.jpg

Last edited: Aug 11, 2026 at 9:17 PM
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Целиве сетови за рутина ми изгледаат одлично, би ги испробала понатака, сега имам доволно производи што ги користам.
    Досега не знаев за брендов.

koritsaki likes this.
  3. bookslover

bookslover Популарен член

Имам еднаш пишувано меѓутоа шампонот за коса на Ефи ми ја спаси косата после фарбање и ми ги врати локните а и природниот изглед и сјај на истата. Ептен сум задоволна а бонус и многу ми се допаѓа тоа што амбалажата е повратна па можеш да си добиеш попуст при враќање на шишето.

Многу убави продукти си избрала баш пиши како ќе ти се погодат ме интересира. Јас сакам да ги испробам лабелата и средството за миење лице.

koritsaki likes this.