Iffet (2011)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Asja, Jun 20, 2012.

1. kristince51

kristince51 Популарен член

Зошто секогаш се пишуваш дрско за некои грешки кои и ти ги правиш еве на бурни времиња ти користиш спојлер плус си од постарите членки тоа треба добро да го знаеш а таа е нова ке научи небиди таква не е убаво ок ;)

2. tea4e

tea4e Популарен член

Jaс не се однесувам дрско туку само ја потсетив на правилата. :)

3. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

секој човек во моменти на слабост помислува на неверство ах Aли Иксан ах :^) незнам што да кажам оваа епизода и не беше нешто интересна

kikav likes this.
  4. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Па нормално дека ќе ја изневери..Кога таа легнала со него?Никогаш..И нормално дека ќе побара утеха во друга :) Ифет за ова си е самата крива,наместо да го врти на малиот прст али ихсан повторно со она ѓубрето џемил..На почетоко али ихсан ја чуваше на дланка ама сега и е чудно зошто се однесува вака..Па нормално дека ќе се однесува лошо..Таа сака да седи на две столици и со Али Ихсан и со Џемил..Е па тоа неможе така..Кога се зеде со Али Ихсан таа си мислеше дека е глупав и ќе го врти како сака ама не бил,арно и прави ;)

macigv likes this.
  5. tea4e

tea4e Популарен член

На почетокот го мразев Џемил затоа што и го напраави и така што се однесуваше кон Ифет,и бев на страна на Али Иксан,ама сега е обрано :devil:
    Поодвратен човек од али Иксан немааа.... :devil: Најпрвин тој им го пикна и на ќерка му и на жена му Џемил дома.Прави секакви љубоморни сцени , и е љубоморен на Џемил,а потоа и самиот тој ја изневери.
    За Јасемин немам зборовии...По гадна,по идиотка ,по грозна жена ако има од нејзе Амин... :puke: :puke:
    Ифет има право што сака да се разведе од него.И баш ке ми е мило... :devil:

6. Anouk

Anouk Истакнат член

Ама и Ифет претерува!

“-Сакам да му се јавам на Џемил, сакам да го предупредам, да се пази. -Сакам мајка му да ја видам, рака да и’ бакнам, да и’ се извинам. -Мораме да разговараме, не е за преку телефон...“ |(

И кога да видиш што не било за преку телефон, само да му кажала да се пази. Е што тоа толку не е за преку телефон ? Глупа.

macigv likes this.
  7. macigv

macigv Активен член

јас од почеток многу ја сакав ифет, ама сега е толку одвратна што се однесува како курва сега најмногу ја сакам сестра му на али икасн дилек за се е во право во врска со ифет и има право да ја мрази зошто што и да прави ифет пак е со џемил, дилек му ги отвара очите на али иксан, и мило ми е што али ќе има афера со секретарката баш сакам да се спаси од оваа неписмена ифет и да си се земе со секретарката. а поодвратен од џемил не сум видела толку подло суштесво немам видено гнас

8. tea4e

tea4e Популарен член

Фериде,мајка му на Џемил најпрвинми беше лигава,ама сега многу ми е жал за нејзе...многу! ;( ;( ;( ;(

А Али Иксан толку го мразам,толку ме нервира што неможам да го поднесам ... :@ :@ :@ Уххх.. :@
    Ја изневерува Ифет ,а не е во ред таа што се гледа соо стар познаник...ГЛУПАК :devil: :devil:

9. Majuv4ence13

Секоја чест за татко му на Ифет убаво ја дотера оваа Нимет,и требаше некој вака да и удри еден убав ќотек...А се изнасмеав кога Ифет повраќаше од Али Ихсан :rofl: :rofl: :rofl:
    Оваа Дилек ми е многу убава а во приватен живот да ти била пејачка...Многу убава жена за нејзините години :) Во серијава навистина има многу убави актери Али Ихсан од машките а од женските Ифет,Дилек и Нил..

10. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

А уште колку епизоди има од серијава???Мислам ,на Канал 5...

11. kikav

kikav Популарен член

вака така интересен ми стана филмов ке си го гледам уз кафе пијање
    не за друго да се смешам со муабетиве во околинава

Majuv4ence13 likes this.
  12. katalina

katalina Популарен член

Jas mislam deka Ifet e trudna,zatoa i povrakase denes?!

13. Majuv4ence13

Можеби е ама не верувам таа не легна со Али Ихсан за да остане трудна :?: Сигурно повраќаше од бакнежот :rofl:

14. kikav

kikav Популарен член

и јас мислам дека од бакнежот Ч :lol:

Majuv4ence13 likes this.
  15. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Не е трудна...!!!Ифет дете ке има со џемил не со али иксан

16. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Ме нервираат сите 3 на различен начин сите се на свој начин глупи и смешни.
    Ифет и Џемил секоја епизода те сакам Ифет неможам без тебе ова она Ифет цело време тажна ауу,Џемил толку упорен како незнам што да е,Ифет ако толку сака да е со Али Иксан ке го избрише од животот Џемил, а не ке му се јавува па мајка му па да пази па 300 глупости.Али Иксан не ја пушта од него па ајде сега тој ке биде фраер ке ја изневерува и ке изиграва дека е некој насилник е глупости.Напочетокот едвај чекав да почне наредната епизода а сега ја гледам и се нервирам цело време..
    На Али Иксан колку не му стои лоша улога тој има многу мила фаца како снешко е :)
    А да и Бетул ми е сега најомилена од сите нив баш ми е и убава и добра.Срцки се со братот на Али Иксан го заборавив како се вика :D

17. Majuv4ence13

Ифет испадна многу неблагодарна... :devil:
    Кога ја остави Џемил и кога остана бремена кој беше покрај неа?-Али Ихсан
    Кога ја претепа татко и кој беше покрај неа?-Али Ихсан
    Кога немаше каде да оди кој ја прибра дома?-Али Ихсан
    Кога и беше срам да излезе на улица кој и покрај се ја побара за жена и се спротистави на сите заради неа?-Али Ихсан
    Кој и веруваше слепо додека таа го лажеше?-Али Ихсан

Од нејзина страна многу неблагодарно,Али Ихсан направи многу работи за неа а таа вака му враќа..Се најаде леб и сега се занесува којзнае која е таа..Да не ја земеше Али Ихсан ке гниеше кај татко му и секој ден ќе јадеше ќотек заедно со мочлата Нимет..

Сепак Дилек ти била за се во право..На почетокот ја мразев ама испадна дека била за се во право :) :)
    Ифет не заслужува маж како Али Ихсан ;)

18. emily90

emily90 Активен член

Џемил и Ифет само напред, створени сте еден за друг :) :) :) :)

VeRyCa likes this.
  19. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

незнам дали приметивте на сцените со Али Иксан и Ифет кога треба да се бакнат колку само се гледа дека не е така :lol: некој од глумците сигурно се противел знам така зошто на YALANCI BAHAR лажна пролет ако ја знаете серијата со CANSEL ELCIN и неџла што глуми во кога лисјата паѓаат она одбивала зошто дечкото и бил љубоморен |( глупости да не бидам надвор од тема сакам да кажам некоја љубов не се заборава Ифет се зема со Али за да го заборави Џемил а Џемил со Нил за да ја заборави Ифет мислеа дека после се ќе водат нормален живот без саканиот епа се излажале, Дилек ќе биде со некој во љубовна врска тралалаа ај погодете :)

20. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Да не е газдата на Џемил тој што ке биде со Дилек. :D