Може, и мене ми се допаѓа да е еднаш неделно, вака нема многу време и некако помалце внимание му обрнуваш. Можеме и со некој спин оф, само наместо дневно да одиме неделно, така за долго материјал ќе имаме
Spoiler Немав никаква идеја за зборов, синчето ми рече дека сака Siren head да му го нацртам, па го искористив цртежот за денешниот збор
Дали сакате во темата за цртежи шо е, да пишиме предлози за цртачки предизвици шо треба да се исполнат во текот на една седмица? Пример недела 1 да биди the scribble challenge, и секој шо има идеја кога постира својот цртеж да предложи нов предизвик ако знај, па со ред ќе ги прајме сите предлози? Накратко, земете ливче хартија, замижете и ишкртајте на хартијата. После од та шкртка напрајте цртеж шо ќе лижи на нешто. Ова на пример нели, дали ви се допаѓа вака нешто, пошто лично немам кондиција да цртам многу секој ден, пак. Или пак цртање со лева рака на дадена тема. Исто можиме промптс да најдиме од офф инктобер предизвици или да користиме random word generator. Цртање со затворени очи е преееејако. Ви се допаѓа за од Ноември вака еднаш неделно да се дружиме со некои предизвици? Идејата ми е секој кој има идеја да предлага, и со ред да ги фатиме сите предлози за да не се комплицира непотребно. Ај вака уште некој ден имаме да се организираме убо. Инаку од вчера: Од денес покасно ќе го прам.
Spoiler Толку од мене, успеав да завршам на време Фала на дружба, прекрасни цртежи имате Морам да кажам дека цртежите на @SStasia ми беа фаворит, штета што не беше активна. Па доколку има некој друг предизвик тагнете ме да знам
Daa utre ke rabotam na to vikendov turbo mi e gla ne mozam da krenam ahahah, ke zalepam segde link od temata stom se otvori
Ми фали темава И таа следната да е и за нас што сакаме цртање, ама не ни се wow цртежите Да можеме да држиме чекор некако
Леле секој ден станвам и си прам денес ќе ја отворам и после седам и думам како да ја формулирам и си прам: „ај од утре“ во темата за вашите цртежи праевме муабетот и со @Dream-Girl секој да предлага нели предизвици ама тој со најмногу лајка во неделата да предложи кој предизвик ќе биди следен од сите набројани, така нешто, да шетнам песо и да ја отворам во Среда за среќно? Шо сакате прв предизвик да е? Мене онака on top of my head прво ми паѓа the scribble challenge шо го земав како пример кога објаснував идејата али шобило нека е, да се почни важно. Јас да извам кучката и можам да отворам.