Леле јас ќорава сум, не прочитав дека за нас се всушност Супер ти се луковите, дел класични, дел неносливи баш, дел пресекси некако како моите чорапки Ми се допаѓа разновидноста, ми се допаѓа што не правиш само еден стил сетови, туку мешаш. Браво за идејава!!! Ама Сесија ми е фаворит и второ место Мимс и трето Мисс
Eј ало и тука ли во мода и убавина ќе си ја искажуваме нашата љубомора??? Абе јас сум многу во секси издание, кратка сукња и секси чорапи А ти ми се свиѓаш фармерче, блуза, ланче преубаво, па наметката мх мх дури и Мулбери ташна. Убаво те облекле Сеси. Како и да е јас сум попровокативна и мажот повеќе мене ќе ме гледа, има што да види
Роси шала на страна си барам модел за да си сошијам фустан, ама не можам да си најдам. Сакам нешто едноставно и секси, кое ке ја истакнува мојата фигура без да биде вулгарно. Не знаев каде да го пишам ова, па ајде ти ми го знаеш телото и колку толку вкусот, те молам предложи ми некои фустани во лп . Некако се е винтиџ
Аиии колку сум само мрачна Браво за трудот Боа Spoiler Нема да е лошо сите феминки кои си имаат таму профилчиља, да не облекуваат вака
Kike Fiarless Senza Parole Karina Irena Anath Heidi Blond Ciribiribela Shelea Cia.ra Go Girl Teddybear Wildchild Gordana Marama Danilela
тенкју Боа фина комбинација, а за мој стил и фалат детали кои разбиваат монотонија.....и не сум плаувша бе
Фала Боичка ...Едноставноста е мој знак...И баш ми е прилагодена комбинацијата...Само што не сум тамнопута лепотица ...Побела,побела... ...
Фала Боа,многу е убаво.Само таа боја на коса ми боде во очи ич несакам таква коса.Во секој случај,супер е.
Боа ми изнуди една убава насмевка да ти кажам. Физички наликувам на момана, а во стилот не баш, многу често носам шеширчиња, ги имам во неколку бои, и очила исти какви што носи момана на мојот аватар. Без нив од дома не излегувам што се вели. Обожавам кошули, сако-а (незнам како пишува правилно) и фустанчиња кои имаат интересен дел кај грбот. И сите ми се речиси такви, однапред ordinary a кај грбот имаат нешто необично. Сепак премногу ми се допадна како си ме облекла. Ќе ти ја украдам идејата, на следното шетање онака ќе се дотерам да знаеш.
Јас така помалце правам лоокови, на два три дена по едно, ееее да не претерам многу хахахаха Еве една комбинација од денес, тазе