Аууу најголема пофалба за Стафиш и Пирамитката одличен напредок, одлични ви се сетовите. Пофалба и за eki4k2 многу интересен сет и Алана исто. И срамота ФБИ ќе ја заборавев Еве нешто мое ново. И овие се мои сандали и ТОЧКА!!!!
И моите најнови *И да прашам, кога ќе ме додаде некој за френд, а јас не го додадам, неговите сетови ќе се покажуваат кај мене во она Sets - From my contacts?
Polybot had a suggestion Need set inspiration? Scroll down to enter a contest. девојки што значи поточно ова?
И јас вчера се зачленив. Жива зараза е ова. Еве некои од моите сетови. Не е нешто посебно не сега учам...
Јас не го кријам, и да не го кажам ако забележи некоја од тука ќе ме знае OzzyFederer сум ама не знам ништо да правам убаво
Мојата прекрасна, вечно најубава и омилена Иди. Секогаш инспирација ми доаѓа кога ќе помислам на неа.
девојки јас ова успеав да го направам со позадина ама не е како другите, како да си ставам позадина како вашите со натписи и исечоци од весници?? А еве нешто обично, мојот трет сет што го направив пред 2-3 недели
Уште еден сет на Старфиш победи во натпревар! Незгодно ми е, не подготвив говор, ама ви благодарам на сите за подршката.
А да прашам нешто јас. Како тоа учествувате во натпреварите? Оти јас уште не сум сретнала такво нешто