Фустанчето е oд Preen, а сега ако има опција за барање, најверојатно треба да допишеш и one shoulder.
Аха, го најдов преку Гугл, само допишав и Polyvore, eве ти го: http://www.polyvore.com/preen_plaza_one ... d=59814177
Дали знаете како да си ги симнам сетовите и да ги отворам во нов таб? сменета е страната, и сега како што ги симнував порано не можам
Lovely-girl, пиши ми ЛП, ќе ти го дадам и мојот Polyvore, па ако сакаш ќе те follow јас, па ти follow back. Може??
Сликиве ги најдов зачувани низ компјутер, сетовите не ми се баш најнови, ги имам направено пред неколку месеци, првиот мислам дека е направен пред повеќе од година дена. Одамна се немам приклучено на сајтот, воопшто немам инспирација во последно време за вакво нешто. Како и да е, доколку некоја од вас е активна, би ви препорачала да ја ѕирнете девојкава. Ептен интересни сетови има, постара членка, згора на сè и од Македонија.
Едно прашање. Он-лајн продавница ми понуди да ја рекламирам, а за возврат ќе ми даде пари. Не се многу пари, но кога веќе правам сетови зошто да не земам пари. Е, сега прашањето е дали и на вас ви се има случено вакво нешто и искуство. И уште едно прашање, како би ми ги дале тие пари? Само ми кажаа колку пари би ми дале од еден сет. Се надевам некој ќе ми објасни малку.
Порано нонстоп ја посетував странава, имав и акаунт ама сега не знам како ми беше. Еве една комбинација, сега ја направив.