Јас си направив и кафенце и нови сетчиња Мене ми е сајтов ок. Исто ко што ми се ок и Фејсбук, сајтовите за симнување на музика, за симнување на торенти за филмови, книжарниците каде можат да се купат добри книги, или пак продавниците каде има по некое парче облека во попуст. Тука се занимавам, си развивам имагинација и чуство за естетика, креативност па и за мода Бујрум на нови сетчиња кај мене. И на кафе Ајмо нови сетови овде изволте!
^Јас си направив повеќе сетчиња, но си велам доста ги прикачував овде, ќе испадне се фалам . А сега Пирамитке трк да ги видам твоите ЕДИТ: Краснотии Посебно J`adore la campagne
Јас пак се заборавив денес.... Имав премногу работи зачувани во Items па сакав да ги искористам. И пак ми треба доста време додека да се одлучам околу позадините и декорациите. Облеката оди лесно, зошто замисла си имам, но декорирањето на сетот...Уф! Колку можности има, тоа е чудо! И зараза!
Многу мал избор за рамки има или пак јас не знам како да ги најрам. Едит: и се нервирам што не можам да ги ротирам облеките!
И јас имам профил Ама немам направено сетче од лани ми здосади некако. Ако сака некој да го аднам нека ми пише лп
Секси, и мене не ми ги ротира облеките доколку сакам да ги ставам во Templates, а ако ставиш друга позадина може да се ротираат без проблем.
Бре, бре, бре жени колку сте вредни, башка и креативни. Зараза е, ама ме релаксира ептен. Отидов јас уште нешто некој сет да креирам.
Ве аднав повеќето да знаете дека јас сум Little.Crazy Еве го и мојот прв сет глејте го каков е шунтрав вашите што убави се !
Абе кој пребарувач го користите? Да не има тоа врска за ротирањето? Мислам дека кога правев еднаш над друг ПЦ го немав ротирачкото кругче. Јас сум на Хроме и има да ротирам лево-десно. Ако не ви е тешко само проверете на друг пребарувач дали го имате тоа кругче за да се врти сетот. мај њу оне.
Росоњерка а како го стави клиперот на хром? Кога имам отворено страна немам Bookmarks Toolbar, нема каде да го влечам тоа линкчето
Па имаш опција Always show bookmarks на десен клик горе во хромот, најдоле е на листата. И после отвараш страна и кликаш на клипот и одма сејфуваш што сакаш. Старфиш супер ти е сетот, според мене најдобар до сега
Ја не знам кај ги наоѓате тие убави фотки? Може ли сама да си ставам некоја? Ништо, хелп му е мајката Готово за денес, го претерав и јас! Го завршив мојот чоколаден сет и да ви кажам и чоколадо ми се пријаде.
Пирамитке незнам дали јас на тебе или ти мене ми ги украде чоколатките, прекрасен ти е сетот, јас ти ставам лајкови ко луда немој да ми замериш Ахх презадоволна за денес, и јас ја претерав
За денеска доста е http://www.polyvore.com/love/set?id=27761546 http://www.polyvore.com/fur_chick/set?id=27758740 http://www.polyvore.com/soul_thing/set?id=27757885
Ве испододадов сите и можам да кажам дека го имаме најјакото лоби Ќе видат сега тие кој ќе им ги земе сите награди Кој сака може да ме адне, само јас сега за сега имам само еден мизерен сет, ама немам време да креирам, понатаму ќе видат тие И мене ми се пријаде од колачињата на Пирамидка Едит- sesilija* сум