Day 2 of Daisy playing the Sims: unsuccessful. Ја инсталирав, работеше, и беше на руски. Пробав да го сменам јазикот, ја зае*ав и сеа не сака ништо.
@Ketchup Кечо младичов шо половинче има значи Уште не успеав да ја направам играва иначе. Еве у процес ми е, once again.
Секoгaш ги прaвaм симсoвите сo рaменaтa нa нaјширoкo и пoлoвинaтa нa нaјтенкo. Негo, штo е прoблемoт сo игрaтa кaј тебе?
Па ја инсталирав и ми беше на руски. Пробав да го сменам тоа и после не сакаше да ми се уклучи. Пробував да го оправам преку гуглЕ помош, ама нешто не идеше. Сега ја избришав и пак ја инсталирам. Не знам после како да го сменам јазикот на англиски а да не ми се поремети играта.
Тоа што го најдов на гугл беше во самите фајлови, и требаше мануелно да го смениш. И после од кога го направив тоа не ми се уклучуваше воопшто играта. Ќе пробам пак сега, или некој ако ја инсталирал од линкот од пред 3-4 страни нека кажува што како.
Во game-> bin ако не се лажам имаш language selector кој го run as admin и одбираш др јазик. Вака беше колку што памтам.
Се извинувам што одговарам доцна. Повели овој е најновиот апдејт http://zamunda.net/banan?id=531908&t=game
Здраво, бидејќи има многу пораки да не барам скроз наназад, дали може некој да ми даде линк каде бесплатно да ја симнам Симс 4 ама со најновиот update и со сите делови кои одат со четворката? Јас ја имав Симс 3 со сите делови, ама ми ја имаа купено моите и се утепав од играње, ама ептен е скапа и не сакам толку пари да давам за игра а не се разбрирам многу од овие симнувања онлајн на игри. Ако има некој што би можел да ми помогне навистина би му била благодарна.
Две мислења над тебе има линк поставено членката @ToksycznaReakcja Без новиот апдејт не можам само нови CC да симнувам? Зошто старите ми стојат па периодов не планирам да слегвам нови па да знам дали итно ми е или не.
Go hard or go home! Инаку, да ви кажам, ја направив играта Не знам дали пишав, мислам дека не. Арно ама, колоквиуми дојдоа така да уште не сум ја истестирала. Едвај чекам малку слободно време.
Тaкa! Не oбрнувaм мнoгу внимaние нa телaтa. Вo телo скoрo сите ми се исти, пoвеќе нa лицетo и oблекaтa се фoкусирaм кoгa ги прaвaм симсoвите. Инaче кoгa ќе пoчнеш, чекaме сликa и oд твoјoт симс.
Јас никогаш толку долго немам играно Симс. Н-И-К-О-Г-А-Ш! Си направив фамилија, ми се родија четири деца, се машко бе. И ми пораснаја, и стигнав до кариерни постигнувања, и еден од постарите се пензионира, зедов ресторан, допрва ќе почни животот и за трите близаци сега тинејџери и помалото дете. Инаку еве некој ако му притреба: http://modthesims.info/d/536556 Еве малку дел. :3 Штом ја напрајв претходната куќа и одма ја избришав зошто не ме бендиса и му напрајв нова: