Sims 3 И доколку ти е ставен крактот и пак бара цеде, не ја вклучувај од десктопот туку од местото каде што ти е инсталирана
Sims 3 Леле гледам не сум била јас единствено зацепена во играта Прво си ја имав 1та на времето и многу се заразив...после кога излезе 2 одма ја најдов и со сите дотатоци и се утепував од играње.Е сега ја имам 3 ама она основната што е...сакам да ги симнам додатоците ама никако комплет да сватам кои се???Ај некој ако сака нека ми ги напише(исто и ако знае од каде да си симнам)Иначе јас најмногу ја играм ради градењето...секогаш напрвам една куќа поиграм малце па направам друга и се така...ама имам една фамилија многу долго ја играм сеа баш играм со второ колено,со паравнуците
Sims 3 Аха, барем мене ми е интересна. Со животинчиња, натпревари. Ми беше интересна, сега сакам да ја купам, таа што ја спомна СексиЛејди, т.е додатокот ама никако да се натерам себеси да отидам до таму, а и немам време. Ќе биде, некогаш. Уху, 3 месеца немам играно симс.
Sims 3 Јас ја инсталирав Симс Врлд Адвенџрс, само што кога ја вклучувам, нели за да ми се лоадира, за да почнам да играм, се полни до пола, и се исклучува. Што да правам? Како да средам?
Sims 3 Moжно е да имаш слаба конфигурација и неможе да ја поднесе играта а може и има недостаток на некои инсталациони фајлови.. ако не избриши ја и пробај одново
Sims 3 И на мене исто..ми траже некоја графичка плоча..но ја немам ниту симс 2..кога ми го форматираа компјутерот ми се избриша,а немам го инсталационото цд.Само симс1 ја имам ама таа нема врска и не ја ни инсталирам.
Sims 3 Има разлика, а pet stories е со животни и многу е интересна, но сепак симс 3 е најнова има по убави ствари и се тоа
Sims 3 ^Еве кај мене пишува дека е 894КБ. Би требало да може на сите мобилни незнам, ќе си видиш според резолуцијата на екранот, 240х320, 176х220, 128х160 итн. Само напиши на гугл, ќе излезат повеќе страници, ќе најдеш сигурно.
Sims 3 Па, мојот антивирус покажа дека нема смајли, јас му верувам Ја спуштив прво в компјутер, ја скенирав, па ја ставив в телефон. За секој случај скенирај си ако веќе ја спушташ бидејќи сите страници се различни.
Sims 3 Ја симнав многу одамна и стварно не се сеќавам од каде Еве тука ја има, не верувам да има вируси. Spoiler http://www.cellzddl.com/the-sims-3-free-rpg-mobile-games-download.html http://mobile-games.bwap.org/en/simulat ... sims-3.htm