Skopje City Mall

Discussion in 'Мода и стил' started by cvetce93, Aug 23, 2012.

1. Candid

Candid Истакнат член

И мене ме интересира, ако може некој да каже дали ги има навистина во Бершка?

2. crimson

crimson Форумски идол

Само да знаете, во Манго дошла новата колекција. Мајка ми била пред некој ден, фини работи има :)

senza.parole, mirandaa and joy1 like this.
  3. nikita135

nikita135 Активен член

Devojki mili :)
    Jas sum tuka nova i sakam da ve prasam dali seuste moze da se najde nesto ubavo na popust ili e se isprodadeno? Me interesiraat prodavnicite kako Bershka, ZARA, MANGO, Pull and Bear, Stradivarius I PARFOIS.. Odnapred vi blagodaram :*

4. mirandaa

mirandaa Форумски идол

:inlove:
    Se nadevam i vo dr prodavnici donele nova kolekcija.

@nikita135 Ne sum bila jas skoro,no nekoi moi poznanici bile denovive i kazuvaa deka ima seuste ponesto ubavo,a na popust.No ne mn.izbor.Primer jakni ubavi ima seuste,farmerki,tasni,dzempercinja..Bas vo tie prodavnici ti sto go spomna. No so brojcinja se ograniceni,ili pregolemi ostanale ili pak premali xs,s.

5. nikita135

nikita135 Активен член

ti blagodaram @mirandaa .. se nadevam deka kje najdam nesto :):*

mirandaa likes this.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Јас денес бев, најголем попуст и избор има во Бершка! Џемпери од 600 денари нагоре, хеланки од оние дебелите како панталони се по 400 денари, кошулки, маички по 500-700 денари. Јакни има до 2000. Обувки, чизмички кратки и убави има до 1500 денари, и ташните им се на попуст до кај 1000 денари се.
    Страдивариус се катастрофа невидена, се што им беше на попуст сега им е ко нова колекција со високи цени. Претходниот пат тоа го приметив со сакоата кои беа по 1400 па магично се претворија во нова колекција со цена од 2500, а денес со сукњичките, значи ја имам дома истата ја купив 600 денари пред нова година, сега е 999 како нова колекција :@ Џемперите им се по 1000 најефтините.
    Пул енд Беар многу слабо, повеќе летна гардероба имаат извадено на попуст, некои прозирни апрталчиња најчесто, џемперите им се уште скапи, јас еве незнам може заостаната сум ама 1500 денари за џемперче најобично попуст ли е? :|
    Манго веќе нема ништо на попуст, се е нова колекција со прилично високи цени. Освен некои јакни ама од 7000 на 5000 намалени.
    Во Зара не ни влегов, никогаш не ни влегувам затоа што е огин скапо и кога има таканаречен попуст. Не ми се исплати кај нас да купувам од Зара едноставно, ко да сум купила којзнае што.
    Парфоис имаат ок попуст, повеќето ташни се на 50% попуст но имаат и нова колекција. И нив не им ја сфаќам логиката, чантите што се на попуст се по 1400-1800 денари, а тие од новата колекција се по 2000. Па ако некоја ми се засвиѓа за 200 денари ли ќе се мислам меѓу тие од минатата сезона и овие од новата?
    Да, они битно пишале 50% ама тоа важи за 2-3 ташни низ цела продавница. Има убави ташни да меѓутоа од 1500 денари па нагоре се.
    Суите Бланко исто така имаше намаление, не е тоа тоа пак ама се наоѓа по нешто убаво на попуст. Имаат и ташни од 1000 денари ангоре ептен убави.
    Во Воман СИкрет за долна облека има попуст исто така, градниците им се од 800 денари нагоре. Супер цена, а се доста квалитетни. :)
    Теранова и Калиопе стандард распродажни со ниски цени, ЊуЈоркер го прескокнав, ја мразам продавницава едноставно незнам зошто... :rofl:

7. Pinafan

Pinafan Истакнат член

Златен Солун!Да најдам прилика да оди некоја агенција специјално до Космос и не се мислам.
    Инаку купување тука во Скопјево од мене веќе никогаш.:tmi:
    Што и да прочитам маде ин туркеј.
    Блуза адидас во Спорт Вижн 5500 денари.Маде ин туркеј.Епа викам 5500 за турски адидас.Не фала.:shake:
    Едни патики барам веќе 1 година на адидас.И тоа не некои специјални туку класик модел.Чекајќи ги да стигнат останав бос.:@

Туку и јас не ги разбирам нашиве агенции.Кои и да ги прашам стојат во градот по 4-5 саати.
    И после по 4-5 саати во Космос.Зашто не одат директно во Космос незнам.
    Едноставно се губи цел ден за работа која може да се заврши за 8-10 часа.

А кого и да прашам од пријателиве на никој не му се оди.Имало и овде работи.Незнам што им е на луѓево.Толку ли е криза или пак не им се излегува од овој рај наш на планетава незнам.

Па и истите работи да ги има,барем еднаш годишно ќе одам да се прошетам малку.Не е крај света.Ене каде е.
    Ништо собирам пари за новото(половно)ауто кое би требало да биде месецов.Ќе си земам зелен картон и меѓународна и секоја втора недела ќе си одам натаму,бидејќи овде ретко да има нешто убаво.

Само во една продавница кај нас сум сигурен дека Италијанска роба плаќам и истата ја добивам.Ова другото ми е се несигурно.

Last edited: Jan 28, 2015
  8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Има автобуси што одат до Космос, само треба да најдеш, прашај во Бисер пром. И по оние странине како гроупер.мк гледај даваат некои понуди по 800 денари.

9. Sfera

Sfera Популарен член

Попустот трае до 01 февруари?

10. melena

melena Истакнат член

и јас сакав да прашам дали е до утре попустот? ;)

Sfera likes this.
  11. Sfera

Sfera Популарен член

Девојки беше некоја од вас денес/вчера да ни каже дали е веќе завршен попустот?

12. Butterfly.girl5

Butterfly.girl5 Истакнат член

@Sfera Вчера бев јас, имаше уште попуст, но нормално и нова колекција. јас мислам дека ќе има уште попуст, имаше многу останати парчиња од од оние на попуст... избор и бројчиња не очекувајте многу, но кој има среќа, ќе си најде :)

13. Swits345

Swits345 Нов член

Хајј, ќе може ли некој да ми каже како се движат цените во Bo Bowling кугланата? :D:hug:

14. joy1

joy1 Форумски идол

image.jpg

Ве молам ако може некој кога ке оди во страдивариус да ги ѕирне панталоните.Дали се тесен или широк модел и каков е материјалот,се плашам да не фаќа влакна.Тенкју

mims-89 likes this.
  15. presiosaP

presiosaP Популарен член

леле жива катастрофа во сити мол ..вчера бев со намера да си земам треенрки патики адидас или нике јас не видов ниту една продавница за спортска опрема (ај само една ама немаше ништо )дали јас не ги видов или стврно нема во толкав центар ....исто и за другите имапе намаление на летната гардероба од лани....е само во мотиви бев и таму од новата колеција си купив комплет фармерки и палто за пролет....некој да не знае во рамстор или гтц како стојат со спортските продавници....

16. kjukli

kjukli Форумски идол

спортските продавници во сити мол се на трети кат карши делот за јадење.. во рамстор има една или две на втор спрат, а во гтц ги имаш ептен повеќе исто на втор спрат, има тука одма до евроазија а има и подоле од другата страна. :)

presiosaP likes this.
  17. presiosaP

presiosaP Популарен член

kjukli likes this.
  18. delevingne

delevingne Популарен член

дали работи во недела сити мол ?

19. Giovanna

Giovanna Популарен член

Секој ден работат продавниците до 22:00

Некој бил во последно време да ми потврди дали ги имаат донесено сандаливе во Бершка?

И прстениве, се заљубив во тој средниот.

20. mirandaa

mirandaa Форумски идол

i jas gi cekam sandalive :inlove:
    Jas bev denes vo cm,preku den i gi nemase seuste sandalive,a prstenive gi zabelezav,gi imase.

joy1 and Giovanna like this.