Како не. Ќе го освојам јас со печено прасе, округло ко мешето негово. Нема да може да одолее на моите готвачки способности.
Така, така. Ќе си се шеткаме ние после вака по плажа: А ти ќе не гледаш ко Сумеја плавите на секое гласање.
Сумеја дно дна зло невидено. Цел племенски скапа очи превркање лошотилок, стварно незнам кој и е проблемот ама глупо е преглупо лебо го делеше до вчера шо се вика со нив. Ко не испадна порано барем да не ја гледавме поќе
Леле одвратно створење, дури беше во племето се правеше ангел, на мравка не газеше. Кога испадна ѝ се виде вистинското лице, дволична до бескрај. Срам да ѝ е, бетер од тинејџерка се понаша.
Од старт се гледаше колкава злобница е. Тогаш кога го номинираа Горан се уверив целосно во то. Зло во движење, па и еден поглед шо има.. Туку, оти никој не го спомнувате Горан? Само јас се топам кога го гледам? Таков ми е ем предобар срцкаст и плус физички е право маче.
Нема вечер да. Сабота полуфинале и недела финалето. Вчера доста емотивно. Штета за Стеван,сакав он да биде во финале.Ама таква игра деф.не му лежи. Како што се наближува крајот изглада се повеќе си се покажуваат поединци во право светло. Милица "изненади" со коментарите за Маша.Мислев дека они беа најблиски @christinnn уште еден фан на плави очи и Горан
Мое предвидување е дека Горан од плавите и Стефан од црвените ќе освојат финале во играта. Невена ќе ја изгласаат за другиот финалист од плавите и Милица од црвените. За победник, не знам баш. Мислам дека Стефан ќе победи од црвените и Невена од плавите.
Стефан ми е морален победник од црвените, само прашање е кој ќе остани 2 со него, на Наџа и лежат дуелите и среќа има секогаш да ја рокни Милица пример, на Стеван ова му е премија дотука шо стигна и ова му е многу, Владимир поќе заслужи до овде да е Од плавите тенка ми е границата Горан и Невена, Тена вооошто не ја сакам и таа ми е дволична како Сумеја, едвај чекам Сабота да видам шо ќе се деси
За мене Наџа веќе победи. И таа треба ова да си го гледа како победа. Само малку пари некако наградава, на прошлите ко повеќе да даваа…