Јас сега си ја преглефував корпата со работи што сакав да ги нарачам, некако поскапи ми се видоа. Мислам дека Тему веќе си направи измена во цените или ми се причинува?
Можно е. Ама доста често имам приметено дека кога гледам еден производ со цена што ми одговара и го ставам во корпа, да е таа цена на некоја акција со одредено време, па откако ќе помине тоа време во корпа ми е со повисока цена. А иначе да генерално покачени се цените.
Јас веќе некое време го зачувувам производот (го ставам во листа на желби) и цените ми се исти. Во кошничка постојано растат цените ..
Тоа беше „прво читање“ (расправа за потреба за донесување), сега следува „второ читање“ (расправа по амандмани). Предлог на закон за изменување и дополнување на Законот за данокот на додадена вредност
КАТАСТРОФА , што да кажам... сега ќе ги чекам да видам дали ќе ми звонат ... а база центар каде е , ми рекоа некаде кај цветен пазар ама каде поточно...
Леле не знам ја сум од друг град, обично на пораката што ја пуштаат праќаат и точна адреса каде им е базата