Во описот на димензиите има со броеви како прслук, која величина од купачите одговара на која големина на градник.
Дали има некој нарачано тепих од тему? Има многу интересни дезени, но не се баш евтини, а и нема многу рецензии, па ако има некој од лично искуство да сподели
Да, така им се новите правила, ми потврди и вработен во елс. Јас на грешка купив 2 работи од едно нешто и сакав да го вратам едното, исто мислев ќе ми вратат барем кредити, ама не, мора до елс да се однесе со испринтан код, па да им стигне назад, па 300 процедури и се откажав. И веќе не ни купувам од тему зошто е скапо, плус ова со враќањево зезанција тешка. Доста се офајдија од мене цело породилно.
Аа ете можело, јас па не можев да се снајдам да им пишам, тоа е напраено комплицирано за да се откажеш изгледа. Баталив
Da i mene mi e preku M-ONE. Probav na MikMik da go pisham tracking kodot ama dava nepostoecki, a na M-ONE od vcera pisuva na dostava. Prethodno imav so MikMik preku Transfera i pocnuvase so MIT, i tracking kodot funkcionirase na stranata na MikMik
Барам комбилизони спортски летен а и за секојдневно носење но неможам да најдам асален. Несакам да е као бебешко боди значи да има малку подолги ногавици све се као бикини! Стварно одвратно гзот да ти се види и нозете се целолсно голи Има ли некоја досега нарачано вакво нешто? Гледам и поголемите броеви се исто куси но јас не сум за поголем број од М ке ми биде како торба во половината,сепак се растегливи и треба да обликува само ногавиците да се малку подолги.
Неее... Се зезнав баш со ова, прво да нарачаш во вредност од 800 па го селектира првиот подарок, после уште толку за вториот подарок, па уште толку за третиот подарок и додека се исполни за четвртиот подарок само развлекува платиш 10 пати повеќе отколку што чинат самите подароци