Немаше вакво кај мене, може затоа што имав повисоки суми за плаќање. Баш ги гледав цените знам, не прочитав cod fee дека има. Пред месец и нешто беше последната нарачка што ја платив на рака, немаше екстра трошок.
На рака кога се плаќа се додаваат уште 86 денари за услугата што плаќаш на рака. Отсекогаш е така, види си во историја ќе видиш дека стои пресметано, дури и кога ја бираш опцијата ти кажува дека чини ваквата услуга дополнителни 86 денари. Не е врзано со висината на нарачките.
Кога ќе ти го достави курирот му плаќаш уште 86 денари, а и на Тему ти пишува вкупно и со курир и без која е цената.
Нз, да не си нешо привилегирана, кој ги знае шо праат. Секад ми бара уште 86 за услугата, еднашка само упола беше сумата 43, иначе 86 доплаќам. И при поголеми нарачки:
Ви благодарам женски , значи се на се не е некоја огромна сума , а производите сепак стигнуваат . Благодарам за инфо уште еднаш
dali nekoja znae kade e na via post magacinot bo novo liisice? ne i se ni javile na majka mi niti nisto pisale deka ne e dostapna bozem i deka e vratena vo magacin.. help
Јас сега во саботата примив нарачка која беше направена на 30 јули и не ми се верува дека ја добив на врата толку брзо. Инаку и јас имав впечаток дека побрзо стигнуваат ако ги плаќаш на врата, ама една претходно ми заглави од непознати причини, па не сум сигурна колку има врска. Инаку, да знаете дека корисничката поддршка им функционира совршено. Јас кога пријавив застој на нарачката, за 48 часа средија сѐ и прилично брзо потоа ми стигнаа работите.
Zdravoo sakam da prasham za naracka od temu jas pogreshka ja otkazhav i posle neznaev da se snajdam za da ja donesat sega gledam deka izlgeda e ushte vo magacin kade da se upatam od via post ne krevaat
Каде беше пакетот кога го откажа, стигнат беше во магацин? На Тему побарај одново да се прати и објасни дека е по грешка откажано. Влези во поврат/рефундирање опцијата и види понатака.
За точно 10 дена мене ми стигнаа две пратки крајот на изминатиот месец и почетокот на овај со ВипПошта и МикМик.
Што се овие Import charges? И на нарачка од 600ден. има сума од +100 и нешто денари во Import charges. Минатиот месец имав нарачано немаше вакво нешто, плус експресно брзо стигна, за точно 7 дена ја добив.
Јас секогаш нарачувам со плаќање при достава и од секогаш сум имала некои 80 ден плус. Процедурата за достава им е сериозно убрзана, најверојатно ги имаат средено логистичките процеси еве последните неколку нарачки за многу брзо време ги добивам
Периодов општо им е убрзана доставата, мене ми стигнаа за помалце и од 10 дена две пратки изминатиот месец.
Прв пат по карго експрес ми праќаат. Од 26 ти јули е порачано негде ја нема последен тракинг е 11. 08 ослободено од царина и толку не мрда... а ми треба за роденден на детето на 19 ти. Вртам на бр од карго експрес оставен на тему никој не крева... Да се надевам или ич ?