Temu

Discussion in 'Мода и стил' started by Avenged, Oct 29, 2024.

1. 667

667 Истакнат член

Posle cel den zvonenje po karga na kraj im pisav na mailot na M one direktno - info@m-one.rs i mi kazaa deka pratkata e vo VIP posta, edvaj krenaa na telefonot od na nivnata strana i razbrav deka kurirot si gi vozi pet dena veke ... idiotizam se ovie takanareceni karga. Pisi do M one da ti kazat kade e pusti im gi kodovite od Temu

Bananki023 and Aledarkali like this.
  2. s.T.e.F.i

s.T.e.F.i Популарен член

Ова кај некој се има појавено две нарачки направив на 4 ми ги подели пакети на две го пишува ова веќе неколку дена.Знате колку време трае ова?И дали на веќе направен нарачка може да се смени адреса и тел.број дека ако се влече ради ова пратката, нема да сум тука мај па друг да ја подигне место мене дека знаејќи ги нашиве пошти ќе ми ја вратат сигурно назад.
    Screenshot_20250402_144352_Temu.jpg

3. Aledarkali

Aledarkali Истакнат член

Ќе и
    Ќе им пишам и јас оваа пратка најдолго ја чекам па да видам што е работава фала ти многу

Bananki023 likes this.
  4. Romina

Romina Истакнат член

Сте имале некои проблеми на кожата со облека од Тему, од типот на алергии, реакции, осипи? Видов на Тикток некои видеа, не знам колку се вистинити, но ме предомислуваат во намерата да нарачам нешто.

5. en_na

en_na Истакнат член

Жени, прв пат нарачувам и ме буни малце адресата, Аеродром Скопје сум ама не знам како точно да внесам кај адреса? Во град има опции Аеродром 1000, Аеродром 1050 и 7-8 опции Скопје-Чаир, Карпош.. Скопје-Аеродром нема.. Не знам малце ми е чудно што Аеродром го дава како град посебно, се подразбира дека е Аеродром Скопје или... помош?:|

6. Spidy

Spidy Форумски идол

Јас за Кисела Вода си бирам Кисела Вода 1000. Има и 1050, не сум проверила дали има Скопје-Кисела Вода, ама со ова 1000 до сега имам скоро 10 пратки, се било во ред.

7. idontwannabeyou

idontwannabeyou Истакнат член

Женски, гледам Тему и кај нас има направено affiliate program, Покануваш нови луѓе да се најават преку твојот линк и добиваш %.Пишува дека парите може да се подигнат преку Пејпал.Јас моментално имам 8000 ден ама се уште ми стојат "на чекање",не се префрлуваат во "достапна заработка за да можам да ги подигнам.Имате некакво искуство?|(

8. butterflu

butterflu Истакнат член

Vcera posuvace za pratkata deka e vo distributiven centrar proces na isporaka. Dali deneska ke ja zemam ?

9. zence

zence Истакнат член

Мене по 4 дена ми ја донесоа и тоа во сабота околу 19 часот. За Скопје пишувам.

10. referentka

referentka Moderator Staff Member

Imile каде е во Скопје?
    А wiabg?

Незз како ама пратките ми ги поделиле на пакети кај различни доставувачи.
    Со ЕЛС едвај се вклопивме, сеа овие двете ни адреса им знам ни седиште.

П.С....на пријателка и донесоа празна кутија , и ја украле порачката.Толку точки минува самиот пакет и сите велат - НЕ, НЕ СУМ ЈАС КРАДАЧОТ.

11. cooll

cooll Популарен член

Вип пошта доставуваат и за викенд?

12. Anika55

Anika55 Популарен член

Да, мене ми имаат носено во сабота.

cooll likes this.
  13. Kati428

Kati428 Истакнат член

И јас доста работи нарачав од Тему.
    Еве утре чекам да ги донесат двете блузи.Ако еднаш купиш,после нема престанување.Се нешто попуст ќе ти дадат,па се нешто ново ќе ти се допадне и така оди тоа.

14. dade123

dade123 Популарен член

дали некој има нарачано сандали, штикли од тему? на 36 бр,, наш, кој бр одговара по табела на см вика 36,5 или на некои 37? ај помош

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Големината кај секој модел не е иста. Ако ти одговара 36.5, порачај ја таа. Јас планирам да си порачам сандали број 36. За тој модел ако одберам 37 ќе ми бидат големи.

dade123 and Cutiepie1 like this.
  16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Не, никогаш.

Romina likes this.
  17. LoganSmith

LoganSmith Активен член

Веќе аман со ова Тему, цело време само ми излегува на сите реклами. Го препрлавија интернетов. Страв ми е фрижидеров да го отворам да не ми излези некоја понуда од Тему за некое блузиче за 25 денари.

И какви се тие патики за 200 денари бе луѓе? Значи нас цело време не лажеле по продавнициве со патикиве. Или пак ова Тему ќе ти прати патики од хартија што само да слезиш по скали ќе ти се скинат и врвци и гуми и платното. Има некој купено?

PuzzleGlow, marchi7, Oriental and 2 others like this.
  18. unicorne

unicorne Истакнат член

Да ве прашам втор пат порачувам и минатиот пратката беше поголема сум и беше поделена на три, овој пат е 1900ден и очекував пак да ја поделат, но сега гледам ја пратиле како една дали ќе имам проблем со царина бидејќи колку што знам над 1200ден де плаќа. Дали некој има вакво искуство?

19. Spidy

Spidy Форумски идол

Како воопшто ја плати 1900? Уште при чекаут ми вика не може таа сума, па делев да биде две под 1200 за да можам да платам.

20. pravnicka_2604

pravnicka_2604 Популарен член

И јас последниот пат кога нарачав успеав да платам 2000 ден, исто не ми ја поделија, а воопшто не помислив дека може да не ја поделат во две, претходно се случувало и 1200 кога е да поделат.
    Сега ќе чекаме да стигне, друго нема @unicorne. Обврска може да има само за ддв веројатно, за царина е повисока сумата.
    Инаку и кај мене до тогаш не дозволуваше поголеми нарачки од 1290.

unicorne likes this.