Дали го има кај нас Immortal vanilla bloom? Да не одам специјално до таму за џабе. Ако случајно некоја оди натаму нека види.
Мислам дека и никогаш не го ни имало кај нас. Јас баш го барав често пред година по рафтовите дека има смоква во нотите.
леле и јас го бендисав го најдов во Солун го имаше кога бев пред една недела, се каам што не го земав ама имаше доста залиха
Може веќе си го купила, ама го има, во Сити мол како да го видов. И Hypnotic Bloom го има. Имаат мислам и некои новитети Love explosion special edition и сетови од два различни парфема. Gardenia го има во сет со Orchid, Apple Juice исто, а и од новите имаше сет. Само од повеќето нема тестери.
Фала ти, го видов скоро во East gate, ама за жал не беше баш како што го замислував. А можеби и бидејќи пробав неколку наеднаш
И мене не ме воодушеви баш, а љубител сум на ванила мирис. Ама и тоа што викаш, пробав повеќе наеднаш и ми се испомешаа, не знаев кој е кој. Од Golden Decade имаш пробано некој? Мене овие ми се солидни, убаво мирисаат, а и трајноста мислам дека не им е лоша. Red Temptation класичниот исто не ме воодушевува, иако е доста популарен и фален. Сакав Red Temptation & Vanille да го пробам, ама никако да начекам тестер од него.
До сега најомилен ми е Dark romance. Само ме нервира што има само од 30мл а читав и дека ќе го повлекле од продажба. другиве не сум ги купила.