Се мислам и јас за тоа на Чико за на количка и тоа средството го фалат. Пиши како ќе има ефект. @thinkerbell
Дааа, честитки
Се сеќавам во една од темите се пишуваше дека не сме требале да се слушаме со нашите често. Ова е доказ дека треба блискост да одржуваме, каде и да...
Не е до тоа со првото јас бев така...
Бебка 8.5 месеци, не цица повеќе од 3 мин.на града. Нема шанси. Се трга, мава. Ова трае извесен период. Слични искуства?
[IMG] Девојчиња 15:18 Момчиња [IMG] Јуни 2025[IMG] Amore.Mio - 05.06.2025 Трагедијаупмм - 10.06.2025 Cocopuff - 14.06.2025 Liliput22 -...
Sto mislite dali e pozitiven,11 dpo
Хаххаха затоа и ја прашав ;) иначе кои ти се поубави овошни јогурти Грчките или Српските од Имлек ?
Јас да ви кажам направив ехо на срце кај др Лиле во Плодност по препорака од докторот. Докторката фина, прегледот траеше 5 минути, сите работи кои ми...
Ајде јас ќе превземам, водев едно време пред да се породам со првото :)
Здраво, дали некој имал искуство со Др. Искра од ГАК?
Да потврдам за Ставрос само, и тоа скоро закажано, не зимото. Олимпик Бич и Лептокарија дури и за 45/ноќ најдов, добар смештај со добри рецензии....
Па нема да видат дали така ќе ти делуваат најчесто така даваат и после таблети од стрес ли ти се појави?
За женава баш памтам дека откако исчезна се пишуваше низ социјалните мрежи, ама изгледа уште не се заангажирале. Тешко тие што барат, овие нашиве...
Јас кај Гордана правев втор скрининг, ми ја кажуваа како личност што не збори многу, но кај мене баш напротив, воедно ми даде и неколку совети за...
Ја ги оставам и по 2 дена да се сушат на сушара. Ставив такви кесички за освежување на плакар ама мириса неколку дена и толку и пак по старо. Ќе...
Значи дефинитивно не е до тоа...фала ти :)
Ми дојде нагло промена, односно пад. Редовно секој месец правам крвна слика. Таман утре сум на преглед, да видам што ќе ме посоветува и докторката....
Протоците се океј, се си е друго нормално, освен ова...
Оддели ги имињата со запирка.