Добра вечер. 28+5 сум. Уште од рани недели имам стврднување на стомакот но како што расте мешето растат и стврднувањата. На последната контрола...
Го гледав во Синеплекс кога имаше попусти пред некој викенд и мислев дека ќе биде тапа но тотално ме изненади, филмот беше одличен според мене на...
Јас носам машко
Во сите аптеки.
Германија е огромна и со премногу народ. Напад со нож на 6 месеци нормално е, дури и премалку со оглед на тоа од каде се има доселени тука. Во кој...
Јас сум со маже, прво па мушко :)
Каде ги има на холи кашите не сум ги дсретнала?
Здр Кредит од тутундка банка дали има земено некој во скоро време? (10.000) евра .. нека ми пиши приватно :)
Што им стана на луѓево овде незнам... Побудалеа скроз;(Сега прочитав имало напад со нож негде
Да со првото дете, се прави ревизија, многу крварење има или останал дел од плацента или нешто трето што им е Сомнително. Ништо страшно, ама сигурно...
И мене ова ми е дилемата. Уште е во јаслена група, 90% се со цуцли. Знам дека ќе им ги зима на другите, ама не знам како воспитувачките ќе се справат...
Леле, нека ти е жива и здрава :l: во систина се породив инаку
Забрзано дишело, некој респираторен дистрес најверојатно предизвикан од некоја инфекција :?: Ама еве го следат цел ден и супер напредува, за помалку...
А, наместо да се нервирате навреме да си кажете дека нема да одлучите за име до самиот крај на бременоста? Веројатно нема да прашуваат ако се пресече...
Da I jas slusnav pozitivni komentari za nego samo kolku mu e skriningot specijalnost. Sistina go napravile ,7750
Леле каков херој си ти, ти се дивам :inlove: баш доказ дека мајка може се да издржи, а и бебињава ни се поцврсти од што ги мислиме :)
Ми се повраќа од маживе. Од подкаст брос, од хасл култура, од алфа мажјаци, ама од сè ми се повраќа. Не е типичен контент кој следам, но на Инста ми...
Здраво после долго време решив повторно да ве дружам. Само сега сум многу повеќе килограми од предходниот пат се надевам барем на -10кг. 12/60...
Да не знаеш случајно како се плаќа сметка на интернет кај Елиас?
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.