Дечки дали од некаде може да изнајмам фотоапарат за 1 ден?
Другар работеше пред извесно време и зажали што напушти супер работа за оваа. Аплицираше за mail support за да после сфати дека како што кажа...
2020 та ,природно бев. Однесувањето скроз никакво им беше, од коментарите на докторот и бабицата до тие на педијатарот. Среќа се добро се заврши за...
Боди на долги, хеланчиња и чорапи или боди на кратки и шпихозни, иста температура е и кај нас. И јас сум зимурлива :rofl:
Hear me out. Да созрееш значи да сфатиш дека давање на лубовни совети е трошење на време и не треба навредуваш кога имаш чувство дека збориш со ѕид....
Не знам кога раѓаше ти, мене во 2022 декември не ми дадоа влошки, ми ставија од непропусните пелени меѓу нозе. Не ми дадоа воопшто влошка. Ама ми...
Не знам јас дали дека детето ми беше префрлено на детска со инфекција на плуќа ,па сеа си викам ако пак биде нешто барем таму ќе сме ,нема да има...
cestitkiii
Јас одам во Про Медика и сум задоволна @Valkii
Среќен роденден на твоите сонциња мајка, да се живи и здрави :^:
Не осеќам тежина зашто повеќе лежам. Во 33 гн бев на рутинска контрола 2 прсти отворена, и контракции сум имала без да ги осетам, ме задржаа на...
Кај и да е одам под нож :D
Ние двајца... прави еден за друг, ама времето погрешно. Подобро да незнаев дека постоиш таму во тој град што го сакав одсекогаш... зошто го сакав?...
Декември 04, 2025, baby boy
Na sobna temeratura gi cuvam.
Ми треба сооовет.:D Сакам ова лето да одам Грција на одмор ама неам појма каде. Единствено што знам е дека сакам да има долга песочна плажа(и) со...
[ATTACH]
Девојки ајде некоја што има сува кожа посебно да и е сува Т зоната ако има таква да ми каже каква крема користи за хидратација. Од кога се породив од...
За колку време отприлика стигнуваат?
На фискалната го пишува времето , сигурно имаат камери ќе вратат и ќе видат дека е едно парче, барај си ги парите зошто да плаќаш двојно ..
Оддели ги имињата со запирка.