Женски за породилното бидејќи планирам да го отворам наредна недела, како бројат всушност 9 месеци од денот на отварање? Прашувам ради тоа што...
Јас еве сега од членката прв пат читам и никој досега ме нема упатено, доколку нешто е разберете и двете ве молам споделете. Во врска со клексаните...
јас сега после 2 ипол месеци од поднесување добив прва исплата, а писмото уште не ми е стигнато :D
Јас не знам каде да пријавам и како без доказ? Нема кај мене Betriebsrat, има телефон како Hilfe Hotline и шефови Ама како ќе докажам? Неколку...
Мојата е 2 години и јас уште некогаш и купувам 1. Апсолутно никаква потреба нема да се менува млекото, де 2 де 3, де 4. Сите се со исти состав, само...
јас па го делам твоето мислење, имаш добра идеја, мене столар ми направи нешто слично за позади фрижидерот да не се гледа во дневната, да прашаш...
На битпазар
Погоре го пишала друга членка, еве 071 330 793
Телефонот е најчесто блиску до мене па така лесно пратам кога некој ќе ме побара; оние кои ми одговараат веднаш кога јас ќе им пишам им одговарам...
Сируп од цреши дали сте виделе скоро?
Te svakjam, a vikam ne e mesto zasto ima od niv na forumov a site sme anonimni neli:D. Retki se sto ne zimaat mito. Jas pominav bez mito,i bev...
Georgekids имаат на залиха убави нови моделчиња.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Здраво,видов дека за бебе можам да носам количка што се склопува,се мисли на тие колички како чадор што се склопуваат или би ми ја примиле и мојата...
Да, тоа знам, меѓутоа некаде прочитав дека доколку бебето е само на формула после 6-тиот месец се продолжувало со 2, а доколку основа му е доењето не...
Од тему
Пишува на упатството за употреба, 5 капки дневно содржат 400 iu д3 , дневна доза за дете.
Стануваат доволно рано (и заспиваат доволно рано) и го фаќаат "со време" денот. Сегашниве старци не се толку електронски писмени да плаќаат сметки (и...
И ова пратење на број на мочани пелени, саати спиење, буден прозорец итн така истоштува… Па иди вметни вежби активност во будниот прозорец ако...
Фала мајки на сите за споделените искуства, олеснува кога ќе слушнам дека не сум само јас во оваа ситуација и дека кога тогаш ќе помине бидејќи сум...
Оддели ги имињата со запирка.