Zdravo devojki, planirame sega da odime na tri dena so maloto na odmor vo Grcija (ima 4 meseci).. pa mi treba soveti okolu sto se mi e neophodno i na...
Fala site so cekaat da si docekaat
Odlicna beta :l: So srekja i lesna bremenost :l::l::l:
Мајки Оsanit гранули како им давате на бебиња.Неможам никако ред да им направам со јадењево на бебиња,двајцата различно стануваат и пијат...
Кај да најдам пешкирче за на плажа за 8месечно бебенце?
Devojki 13 den od transfer na 3 dnevni embrioni kaj dr.Lazarevski..na punkcija izvadeni 12 oplodeni 6,vrateni 2 na 3 den,drugite izumrea i ne stasaa...
Не спијат два часа во градинка. Легнуваат во 12 ама сигурно заспиваат половина час покасно.
Да, како заврши скокот се врати во нормала. Ние од 22ра до 26та и пол секој ден бевме по 100 пати стамување навечер. Цел 5ти скок. Како заврши одма...
Ауу и тоа како паѓа, некаде од трети месец почна. Сабајле, на чешлање, на миење, цели прамени. Ама ќе се обнови, се средуваат хормоните. @Noemi дај...
Дали некој знае која смена е комисијата за буквата Т во Букурешт?
@Aleks.mar благодарам :) Јас воглавно сум фан на креми со минерални филтри, ајде за мене можам да направам исклучок некогаш ама за деца гледам да...
Мила, не паничи. Кај тројца разни доктори да отидеш сите различно ќе ти го измерат. Најбитни се протоците да се добри и бебе да си напредува. Сѐ ќе...
Да му го јади газето докторот на бебето :) Две недели отстапки се толерираат, досега сите доктори тоа ми го имаат речено, затоа што и моето е 4/5...
Јас си ги дојадувам, иначе три дена траат.
Снег
Исто, исто. Само што уште не му давам грицки од дада му што јаде, годинка е.
Мислев ќе треба шатор дека гледам сите на плажа со бебиња во нив. А каква подлога за на плажа? Базенче ќе земам да, играчки. Термос имам. А кашите...
Да
Има тема за креми со заштитен фактор за бебиња но мислам дека за деца од 6 и 12 години прашањето е поприкладно да го поставам тука. Прво за деца...
Оддели ги имињата со запирка.