Затоа ќе одиме близу дур се толку мали :)
Крокси купив вчера. А реков, што помалку да ги носи, повеќе босо. И за стапалце е здраво и да не му вари ногата. Ќе земам и за надвор мада има за...
[ATTACH]
Биопсија со киретажа беше околу 22илјади, а конизацијата околу 75 илјади, ама се ми беше покриено од приватното здравство.
Екологија (и естетики) and sh&t. #совестенaкадемскиграџанин [ATTACH]
Не знам баш во која тема да прашам, тие што сте породени царски, од кога почнавте да носите мидер/појас? Откако ќе ви извадат конци?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
И мене ми се случувало братучетки и роднини секогаш кога ќе дојдам кај нив да ме прашуваат по двеста пати дали сум фатила дечко, јас отворено им...
Ајде сега уште се трпи времево. Ама во Јули ке е страшно Ке чекаме одговор од поискусни мајки што се породиле во лето на ГАК
Zasega ok e ne stiti
Здраво. Ве молам за инфо за шминкер во Тафталиџе? Ми споменаа некој дечко на Прашка, но не можам да го најдам. Секој предлог е добредојден ☺️
Линекс капките, по 6 на ден. Или диолин ќесичка да пробаш два дена ама може ќе ти ја поврати, моево како ја испи така млазови исповрати..
Не се секирај и јас си зборам сама со себе, ај што зборам, туку и се дерам:rofl::rofl:
Не Млеко?
Дали некој има искуство со Нептун/Сетек?
Депресија и ПМС не одат заедно. :whew:
Те држеше подолго време? Мене ми се јавува секој ден по некоја минута, па ќе престане па пак истото. Единствено на спиење и од сабајле немам ништо.
Овие напред готово искачаат, ама за 4ки е многу рано. Треба прво и горе и доле кецови и двојки, па после 4ки. Се шири само гребенот, се спрема за...
Оддели ги имињата со запирка.