Да Ве прашам за совет. На моменталново работно место сум нешто повеќе од 2 месеци и воопшто не ме исполнува, дури мислам дека ме турка во депресија...
Супер си беше до пред некој ден си се будеше нормално на секој 3 часа за млеко ама вчера беше цело време со плачење и на секое беше гладна не знаев...
Се плашиш ли уште кога грми? Од преска си го спомнувам твоето име и кажувам "не се плаши ако грми и кај тебе ќе помине за брзо". Те теши ли тој како...
Биди опуштена и ставај циклогест се ќе се среди. Јас во 9та недела прокрварев, а пред тоа постојано бев со кафен исцесок и кога и да отидев на лекар...
Можеш да се распрашаш на форумов кој доктор е на смена и во која соба и да појдеш во негов термин. Откако ќе ти го земе картонот он почнува да те...
Можеш и од старт ако сака докторот што ќе те прегледа на Гак , да се договорите за понатака да те следи. Ама ова ако сака. Мене матичната негде 34 та...
Мајки на јунски бебиња што сте во очекување .... со лесно да Ви е и за брзо да си се олесните :inlove:
I istiov ciklus ke imas transfer taka?
и мене ме интересира ова
Јас користам токорелакс
Zdravo, da prasam za sutomore kako e,ke odma ovaa godina,ceni ,plaza ?
Zdravo bi sakala da prasam za taa elica od trubarevo na sto gleda kolku i naplaka i dali nekoj e zadovolen
Ти благодарам многу за одговорот
Хаха и ти си тука ние сме сите 38+ ама да не изненадиш ти брзопотезно :D
Да така и си мислев, меѓутоа читам на темава дека некои девојки оделе се кај ист гинеколог кога е на смена па затоа ме интересираше дали за ова врски...
Се што е поврзано со ивф не е покриено во приватното здравствено
[ATTACH]
Незнам колку била упатена девојката за посебно замрзнување на ембрионите, но и од клиниката следејќи ја нејзината ситуација требало да знаат како...
Имун станав на гаслајтинг, ако лажеш сам/а се лажеш :D како тоа мене ми влијае на реалниот живот? :?: само јасна комуникација сфаќам сериозно.
Здраво девојки, дали некој што веќе се породил на ГАК летно време може да сподели како го облековте бебето за излагање од болница? Слушнав муабети...
Оддели ги имињата со запирка.