Јас среќа не купував Пред пораѓај на лист имав напишано нешто што мојот труднички мозок скроз го стави у фолдер со Небитни информации. Се породив,...
11 и пол е. Пред 2 дена почна да кенка, да плаче без причина. Го мачат забите, знам, ама не е таа нервоза. Еве, додека заспие се вртеше, се...
Ја купив од ДМ, беше нешто повеќе од 300 денари. Не знам дали е иста со таа со црвено капаче, мислам дека се различни, како да ја забележав и таа во...
Mozam li da naracam od pretty little thing?
Месец дена пред да се породам купив сет, една пеленка сина онаква голема за мотање бебе со капче, и дрвена округла плочка на која пишуваше “I’m...
И јас поминав низ слично, пред некое време ми правеа лапароскопска операција на левиот јајник во Систина и искрено многу сум задоволна. Се помина во...
Сакам да се надоврзам на прашањево. Лани во јуни замрзнавме бластоциста на една година. Ако сега ја искористиме во јули или август треба ли да...
Здраво Имам ставано екстензии на косата и се погоди и со нив да идам летово на одмор Дали може некоја препорака за спреј или регенератор за на плажа...
Ивана Панговска, работеше во Промедика за време на ковидот, не знам дали е се уште таму. Префина.
Мило ми е ако сум помогнала, сите некогаш не сме правеле најдобри избори. :D Но без тоа не би научиле. Фала за поздравот со кафе, омилено ми е...
Кога бев помлада ги сакав подебели, сега некако повеќе ме личат потенки. Препорачајте место каде што ги прават природни, јас на пример имам светли...
23м Млеко Д:Кајгана со кисело млеко Р:Поленти пиперки У:овошје ,цеден портокал В:Пица
Дежурствата од колку до колку им се?
Од каде ја зема и цена? Сега гледам оваа крема нели е иста како претходната на Субрина со црвено капаче, само амбалажата и е сменета или друга е?
Ми текна сега на моментот кога ми кажа дека сум ти супер херој и се смеам така како луд од преска:inlove: Уште по смешно ми е дека статусот на херој...
Повеќето од членовите на она револуционерното биле борци за идеали, ама за жал и меѓу нив имало кодоши кои си ги продале своите соборци за алтани....
Јас го мачкам со хидратантната крема за лице на Мустела.
Kade ima arabski parfemi osven fragrance.mk i schatze, dali vo khalisa.mk se originalni?
:D8) за на пораѓај не ти треба. за дома да.:D јас лично користев на нук цуцла и шише. иако беше на ексклузивно доење од шише и давав молзено, а...
Како добра мајка, месеци унапред порачувам работи од Тему да ми се најдат за на одмор, за по пат, за во студио. Буквално ситници, мини играчиња,...
Оддели ги имињата со запирка.