Имаш ли слики од готови изработки да ми испратиш во порака?
Venata što mi e gorena pred tri meseci seuste e aktivna i vospalena vnatresno. Dosega trebalo da se isuši no kaj mene ima vospalenie, mi otekuva se...
Со тебе пробај да го носиш во тоалет да види дека не е страшно на шоља. Со награди исто тоа сигурно знаеш ако седне на нокшир или шоља. Син ми сака...
Што подразбираш под добро просо? И зошто се преоптеретуваш толку...?
Ако сакаш можам да ти направам, сеа баш се спремав на моја беба да и правам.
Јас ја имам истава машина и ми е одлична. За алишта ја полнам повеќе од пола.
Фала ти. И јас наидов на профили со плетени играчки, и девојчето што го посочи има супер мечиња. Но јас барам друго, на сликава што ја ставив погоре...
Na mojata najmnogu i pomaga sto poveke na svez vozduh, tecnosti, navecer sirup za alergija i navlaznuvac dodeka spie. Eve kaslase cela nedela, sega...
Ако имате опција, часови по пливање или некаков друг тренинг, извидници за во лето е може погодно. Не знам за сега ама порано имаше кај мене во...
Здраво мајки. Породена сум пред 5 дена царски со второ бебе. Млеко ми надојде вчера и тоа наеднаш премногу. Бебе не фаќа баш цице некако нервозна е,...
Ако е од максиларните синуси (во горна вилица), може, се пренесува болката. Ама од челните синуси не верувам. Провери го забот секако.
cestiki samo ubavini i mnogu da ve raduva! <3
Дали сеуште ја продаваш пумпата? Тр молам пиши ми лп.
Wot
Не е лесно да стигнеш сама до тие години кога фаќаш возот накај 30 едноставно не оди и јас не сум виновна,исто и порано џабе што сум се трудила...
Како ќе се спие цело лето :sweat: Едвај заспав, и се разбудив, сабајле ќе плачам ама не можам на жешко. Додека фатам ритам со топлото, есен дојде,...
zdravo devojki Prodavam poveke kratki fustani,maicki i canti Brojce xs/s koj saka neka pise vo poraka ke pratam sliki i informacii
Имаме дома 3 машини за кафе, само на Долче ја знам марката дека на таа правам топло чоколадо, и мм мора таа поради мене. Јас кафе никако не пијам, мм...
Земав една на Тефал, сигурно има 2,3 години само еднаш ја користив. Марка како марка е супер, имам други работи само мене ми е тешка пегла. Не знам...
на Кукунарис, пример, пред две недели, прв ред беа 40, сите назад по 35, без пијачка. Негде се наоѓаа и за 20 евра, некој рече нашол и за 15, ама...
Оддели ги имињата со запирка.