Во кој Waikiki?
На сликата на членката погоре, доле во ќошот ко да ми се гледа нешто, како кругче, ама бледо. Не знам дали така ми се гледа.
Да ете го прстенчето кое веќе 4,5 нед се гледа...
Ако ја има некој пералнава нека пише искуство[ATTACH] Исто и сушарата [ATTACH]
А не ти е чудно што ја моташ дека ја сакаш додека тука сечеш два месеци вени по бившата? Не еден, тројца нека има, и малце ти е.
Еве и кај мене како беше во 5+1.
Викаат остај дете да се измори ќе заспие кај било ... аха важи. Вчера демек ќе спие кај золва ми... и така золва ми ги оставала да се изограат до 1 ч...
Најново од денес, подава раце нагоре и вика, цитирам: устеу качам. (facepalm) Зема едно камионче се утепа местејќи го да се качи на него па да се...
Ifeta. Bosanka Cair . Ziveese vo Gazi baba, potoa se preselija vo Cair, no za zal pocina.
Тука и бета 664 имав, баш истиот ден ја правев. А после 5 дена од ова ехо, слушнавме и срценце.
Хемоглобинот 11 со капки за железо, а беше 10. Матичната ги гледа и другите вредности MCV и хематокрит, тие и се под граница се уште и со капките.
Хелоуу, би сакала да ве прашам колегите кои сте полагале или ќе полагате Интерна, како се одвива усното? На кој принцип е самото полагање, реално...
Слушај си го инстинктот, не форумските мангупи. Да, кога би имала толку малку години да бидам студент, не би сакала да се запознавам и објаснувам со...
Ако е касна овулација ќе има точка сакусче или ептен мал сакус.. Јас со првото и второто имав касни овулации за +7 дена ме водеа од циклусот и на...
Детево мое несака млеко. 9 месеци вчера направи. Пиење млеко е борба. За два дена , скоро цело пакетче отиде во мивалник. Јаде, ама не е некој јадач....
Па еднаш годишно мислам е ок, кога ќе заврши сезона и да си го спакуваш Иако јас во машина ги перам
Не прават грешки, еве јас ќе ти кажам. Секако се неписмени примени во институцииве, не ни знаат дека правописно меѓу "и" и "а" треба да стои "ј", без...
Батали ти свекрвица, ние настинуваме, не па деца. Така јачаат имунитет, не е нормално и па да не настинат.
Многу терсене , само мое измолзено од шише сака, друго ништо. И со лажици нудам вода кога шетаме, дека топло е сега, да ја хидрирам малку.
Трауми од свекрвица со тоа нејзиното ,, 'рскавица е тоа кај го оставаш голо" Па кога ќе се настине ,,ете ти кажав 'рскавица " до 3 г така ми правеше...
Оддели ги имињата со запирка.