Кога прават амниоцентеза?
Можеби па нас ни се посреќило тогаш не знам што да кажам. А и ги донесоа тогаш кога излегувавме од болница па имаше и други кеси можеби затоа не ни...
Ако амниоцентезата е 100% сигурна, зошто бараат да се прават нипт тестови од 1000 евра? И кога де работи за близнаци, какое знаат за кој плод се...
Исто и кај нас! Што и да пробувам сензорни активности, функционални игри, трае по 5 минути на крај пак завршува во раце. Најсреќен е кога сме надвор...
И на 2 месеци?
[ATTACH]
Може веднаш тој месец кога правиш ХСГ да се обидеш да останеш бремена?
Не е лошо, ама нема депилација ефект. И не смрди.
Не
Фала ти најмногу на споделувањето. Ќе го откаќам и јас, не можам вака да се гледам
Дали за амниоцентеза треба да сте гладни и жедни?
380
Два пати ме сопреле на влез и ми рекле да оставам тоа што носам на пултот. :( Преглупо ми беше да оставам ливче со моето име, за да знаел докторот од...
Одлично, опуштено:)
Долго време се мачев со грлото и јас кратење и секогаш терапијата помагаше се повлекуваше инката се подобруваше грлото, лежев и на ПИН на клиника и...
Здраво Оваа значи дека не сум бремена или е неважачки тестот плис.
Не гледам зошто би било наредна година, секако оваа. За да пуштат пари треба претходно да ви биде отворена фирмата.
Имало доста што не се пријавувале редовно во АВРМ и биле избришани.
Некои работи многу се брзаат, а други идат бавно,да видиме како ќе бидне. Знае ли некој дали фирмата ќе треба да се регистрира оваа година или...
Оддели ги имињата со запирка.