Дали во Ваикики е изложена есенската гардероба? Во неделата немаше ништо освен полупразни рафтови останати од лето.
[MEDIA]
Искуство со Голден Арт? Ме интересира запазување на рок и чист имотен лист. Благодарам.
Здраво во процес на ивф сме, во сабота имам закажано пункција денес ми дадоа две инекции овитрел и 2 шприца триптофем. Дали сите треба да се боцнат...
Може те бпли од лош кревет или перница.
So profil I Prva naracka
Најискористено нешто / обавезно да си купиш не се скапи по 1200-1500ден. Водоотпорни се да не правиш чаршави и кревети помочани/покакани. Мене ми е...
Јас лично на Острог бев туристички, а дека манастирот има некоја чудна сила има. Таков мир во животот немам почувствувано, зависи за што одиш искрено.
Зошто опасни? Нова кола е, нема да се расипи одма, 7-8 години ништо нема да смениш, само масло. 7 години плус гаранција имаат Подвозје имаат обично...
moze li nekoj da mi kaze kako se dobiva taa Vellea home karticka za popust??
провери составот. Има некоја состојка која ти предизвикува иритации
ама тие после се опасни за делови...
Не, собери се и однеси
Луѓе што мислат дека жените мочаат од путката, коментираат дека младиве се неписмени оти не знаеле зашто сме славеле Илинден или не знаеле да...
Кинеските. Dongfeng Shine (15.999€) или Donfeng 500 SUV (16.999€) Квалитетно изработени, луксузни, едноставни и ефтини. Првата носи јапонски Мицубиши...
Која кола е убава а евтина? :D
Колку кошта еден третман?
Слична на Јарис Крос. Добра е.
Јарис е покомфорен и користени се подобри материјали во внатрешноста на интериерот. Aygo X е најефтиниот модел и нема толку просторност и користени...
А Киа Стоник каква е количка е?
Оддели ги имињата со запирка.