Дојди си накај мене, топло е тука и октомври :D
[MEDIA]
Искуство со Донафил вагиналети за кандида? Дали стававте по 1 или 2 на ден? Инаку јас 7 години се мачам со кандидата без успех, ни гинекологот не...
Интересно е тоа што Демократската партија се гости со сликата на Калифорнија, која наликува на воена зона, каде "толерантната" левица уништува...
Да прашам од кога смеам да давам црвено овошје,9+сме
40 683
Мајќи која температура одржувате дома во топлото? дали ноќе да спиеме со клима или можам со отворен прозор?
Не се каам за времето поминато со "погрешни" луѓе, се каам за тоа што не сум покажала заби ради мир в куќи и сум дозволила да сум doormat. Сѐ само за...
@IvvaNeo животот да бил совршен, сите ќе имавме сѐ што сакаме. Ама најчесто не е, нешто секогаш ќе фали. Така и оваа работа, а кога е - по едно камче...
Исто многу пати не ми се поклопија коцките порано а бев активна, не ми се поклопија коцките и со некој каде имав обострано допаѓање нема да пишувам...
Законски е од тие 40часа плус 10часа неделно ама дозвола од фирмата кај што работиш.Инаку на дневница можеш и преку еси агенц ама некажувај дека...
Зимаат,еве јас лично стигам 40
Можеш на дневница месечно се исплаќа преку агрнцијата Еси.Во HM одат од 16год нагоре,зара и др брендови.Само пријависе во агенцијата Еси или...
Религиозноста нема врска со вистинската вера. Човек што не се крсти пред верски објект не значи дека има помала вера од тој што се крсти. Да не одам...
Точно така е што кажа само што нагласив дека не сум затворена дома, напротив излегувам се дружам и запознавам луѓе, ниту пак реков дека е крај и имам...
Па и не си баш во право. Ние сме социјални суштества, колку и да негираме или глумиме, потребен ни е некој покрај нас. Кој/а е тој/таа што не сака да...
Го користам веќе 2 месеци, не ми предизвикува негативни појави, меѓутоа со црнките воопшто не ми помага
Outsourcing компании што имаат проекти со клиенти од странција со прва смена во Македонија? Освен Talkr и Causeway Connect. Не можам никако да...
40 682
Оддели ги имињата со запирка.