Ме породи со првото, преубаво искуство , сега ме следи и со второто. Најпријатен доктор и многу посветен!
Сеа не е момент да го чита ова девојчето. :)
Dali ova e istiot decko so koj imase odnosi? Ako da, mislam uste od pocetokot jasno bilo koi mu se celite.
Не се barefoot,на најк се ама се ептен убави широки по стапалцето правени, уште да сакаше мојов да ги носи:rofl:
Штом си во движење не се чувствуваат толку движењата, не дека тоа не си мрда. Кај мене од сабајле како ќе станам цело време мрда, клоца, бидејќи...
[ATTACH]
А ти да разбереше дека првиот секс за нас жените е малку поразлично искуство од вашето? И малку поемотивно го доживуваме? За другото се согласуваме....
Нека ни кажат другите дали сите се така на почеток или ние загазивме
Колку е тажно вака генерално шо мразите нешто и фрустрации сте почни и се труе наоколу. Наместо да и се помогне на девојката ја поткопување,...
Искрено не знам. Бев еднаш пред некоја година и излегов после 20 мин пошто ми се слоши во гужвата.
Каде поточно јас го имам само ова и се извинувам ако е глупо прашањето ама прв пат испитувам
Цел ден сум со малава во движење не ни успевам да избројам, ама до сега вообичаено ко ќе легнев се размрдуваше или после благо исто, ај ќе остаам...
Јас искрено се изненадив, негативно, како успеаа 1212 повторно да го отворат… Како воопшто тој простор е во склоп на сите правила и прописи?
Ќаев ми рече дека е доволно 10 пати дневно да го осетиш. Сепак си имаат и они помрзливи денови.
Не ставај, може да се почеша и да и отиде во очи. Моето лани беше каснато на веѓата и потече скроз, цело око и се затвори. Обично мачкам синопен ако...
Другарки, како и колку ги осеќате бебенцата во 31ва недела? Вчера и денес како ептен слабо активна да ми е.. едвај неколку пати во ден ќе ја осетам,...
28ма недела + 3,6кг
Многу мудро збориш Луно, како жена од 40:D. Ама стварно, ај секој еден нека проба да се стави во ситуацијава, па од таа перспектива нека дели...
Кога отприлика почнуваат обуките и колку дена ќе траат? Ќе има ли секој право на збор или тие се само ради реда? Кога се прави бизнис план? Се...
Здраво девојки Продавам парфем Lattafa Eclair od 100мл. Отворен е но не е користен. Купен ми е од Schatze za 3000 Јас го продавам за 2000 [ATTACH]...
Оддели ги имињата со запирка.