Здраво, темава ВРЕДИ да ја актуелизираме: City Park (Gradski Park) Skopje, North Macedonia Голем зелен парк со детски игралишта, патеки, зоолошка...
Јас сакав да го земам, ама разманав дека е со светки. Ќе треба само на кожа да го прскам. А мене спрејовите на алишта ми повеќе траат. За тело само...
Dali znaete Lazarevski od koga se vraka na rabota
дали ви работи апликацијата мое здравје? не ми ја отвара со денови....
Со ништо не третирај сами ќе поминат. Имавме премногу на образи и вратче и сами си поминаа
Вие почнавте со вкусови?
Јас кога е кенкав не сака да спие го ставам на стомаче го нагледувам додека не заспие цврсто и послем го враќам во креветче.Исто за нас е спас...
Ne ne.. nema sansi toa.. Ubava rabota Ako se ceka toa.. Pripravnicki dogovori na policajcite ke im gi davaat za 13 meseci najjrano Prvo treba 12...
Го исплукав кафето да не пукниш :rofl:
еве јас
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Имав проблем со лебарки без да се направи ДДД за одвод/цевки такви ствари тешко спас од нив ова со ациди борици само минимално помага. Не е отровно...
Zdravo dali nekoj znaj da gleda na kafe
Лошо ли е ако заспива у количка дете од 15 месеци? Со татко му заспива у раце, со песни приказни, се шетат низ собата. А со мене се тегне и у количка...
Јас се породив :l: моето бебенце може да го тргнете од листата
https://moeosiguruvanje.fzo.org.mk/
Честиткииии :inlove: многу јунски другарчиња … се читаме сите во бебе темите со искусниве мајки активни :l:
На која страна можам да проверам дали сум пријавена, за вработување?
Мамааа држи се јако ајде нема каде да оди искача денес итре задутре :inlove: те мислам и те чекам Честитки Бум :l:
Оддели ги имињата со запирка.