@IvvaNeo животот да бил совршен, сите ќе имавме сѐ што сакаме. Ама најчесто не е, нешто секогаш ќе фали. Така и оваа работа, а кога е - по едно камче...
Исто многу пати не ми се поклопија коцките порано а бев активна, не ми се поклопија коцките и со некој каде имав обострано допаѓање нема да пишувам...
Законски е од тие 40часа плус 10часа неделно ама дозвола од фирмата кај што работиш.Инаку на дневница можеш и преку еси агенц ама некажувај дека...
Зимаат,еве јас лично стигам 40
Можеш на дневница месечно се исплаќа преку агрнцијата Еси.Во HM одат од 16год нагоре,зара и др брендови.Само пријависе во агенцијата Еси или...
Религиозноста нема врска со вистинската вера. Човек што не се крсти пред верски објект не значи дека има помала вера од тој што се крсти. Да не одам...
Точно така е што кажа само што нагласив дека не сум затворена дома, напротив излегувам се дружам и запознавам луѓе, ниту пак реков дека е крај и имам...
Па и не си баш во право. Ние сме социјални суштества, колку и да негираме или глумиме, потребен ни е некој покрај нас. Кој/а е тој/таа што не сака да...
Го користам веќе 2 месеци, не ми предизвикува негативни појави, меѓутоа со црнките воопшто не ми помага
Outsourcing компании што имаат проекти со клиенти од странција со прва смена во Македонија? Освен Talkr и Causeway Connect. Не можам никако да...
40 682
Здраво, што ќе ми предложите за крема со СПФ 50 и нешто против комарци?
Мама купи му едно базенче во дворче, секој ден ќе биде на одмор. Јас верувам дека децата толку мали се радуваат на одмор поради тоа што добиваат цел...
Не сака периодов да јаде или никогаш и не сакало? Ако е перидов може е од заби, да излегува некој и да има болка, во случај да не се сите излезени....
@Just_a_kid @Crnookata @IvvaNeo За вас едно прашање, излегувате на дејтови, немора одма да фанете со тој што ќе искочете на дејт, но ако се...
Zdravo, Me interesira koja e cenata za Nifti test sega za edinecna bremenost.Dali nekoj ima praveno sega da spodeli cena?
Zdravo preporaka za depilacija vo blizina na Kapistec?
Не знам по кој рецепт правиш ама еве ти еден совршен, и јас не бев фан на банана леб ама оваа е друго, пробај. Може и 4 банани да ставиш во доза, и 2...
Критика во четири очи е за да се подобриш, а ако некого критикуваш пред повеќе души тогаш е веќе понижување. :)
Штом ти е поважен забавниот дел, ич да не се мислиш. Топ се :D
Оддели ги имињата со запирка.