Како не во секоја гладна прилика.Увијач?
А бе како да дискутирам со партиски бот кој до вчера го величаше трајко славески. Имаш ли прошетано по источна македонија да видиш дали има народ...
Од една страна ги има Тони Тоневски, Бобан Стефановски, Орце Ѓеоргиевски, Иван Јорданов, Дејан Владев, Александар Стојковски, Митко Јанчев, Тони...
Не мора да го враќам назад, знам кога ќе ја видам во лице дека ќе ја плукнам. Се надевам дека ќе научи да се трга од прес очи
Те разбирам, ти дури и готвиш, ние кога бевме со едно бебе само за него во готвачот на пареа правев, за нас најчесто готова храна купувавме зашто и...
[MEDIA]
Џабе кажуваш. Има една, со реклама онолкава и си има фирма жената. Си заработува црно на бело, вака-така ќе го менувам мислењето за овие што се бават...
Мајки дали на 38 температура давате ефералган чепче и на колку саати се дава ?
Го купив овој поради хајпот шо беше за него овде, као имал некој боженствен мирис, но мене не ми се допаѓа многу мирисот, ај да видиме бар каква ќе...
Не Сарма?
Левица
Моментално според тебе која е трета опција?
Ne Brokula?
30 години ти е дпмне и сдс ако ти е убаво продолжи гласај си ги ама не глеам да е убаво па така треба трета опција да се бара
Кога се распишуваат избори ? Во август ?
па и мене ми беше шубе, се мачев може недела дена, раната не мрдаше, со спрејот за ден два почна да се затвара, сега планирам од одма да си почнам...
Не Корнфлекс?
Полека ќе навикне на рутината. Од еднаш, два пати не бидува. Плус мало е твоето ако не се лажам, нема ни медец ипол? Поправи ме ако грешам. Јас од...
Стружанка
Јас со едно од 9+ месеци сум , дома во 20:30-21 ч влагаме официјално. Ручек правам ден однапред или половично зготвен. Се ми зависи од смени на мм,...
Оддели ги имињата со запирка.