@Katie90 за крема, можеш да ја земеш кремата со роза, има light и rich од истата. Кога сме кај Хаушка, нивниот концепт е да не се користат премногу...
Не спиеше до 00:00 па заспа се разбуди пред малку испи 60 мл сега не знам ако спие до сабајле дали да ја будам во меѓувреме страв ми е вака кога спиет
Cestitkiii :sun::party::party::party:
Дојде на свет мојата втора љубов!:l::l: Со лесно на сите што чекате, јас фала Богу поминав супер.
[ATTACH]
Колку време може да стои во фрижидер домашен сладолед кој содржи јајца ,млеко ,шлаг пена.
Значи декорациите ти се топ :*
Amazon :)
Mnogu se nerviram sto ic nemame izbor za trendy obleka da ne zboram za podebelki zenski posle toa nekoj kiga ke kaze lugjeto vo makedonija deka...
Како сте сега? Има ли некакви промени, спие ли?
@tari <3
Не најдов тема за ова па тука да прашам. Денес бевме да разгледуваме маса и столови за надвор. Јас бендисав дрвени. Ме интересира колку се отпорни,...
Zenski preporaka spf sto ne ja mrsi kozata ??
Beauty of joseon ili garnier spf?
Omilen produkt na mesecot mi e garnier gelot za mienje lice , zeleniot :inlove: Fenty prepredobri sjaevi imaat iako se na poskapata strana stvarno...
Добив идеа да направам весник/магазин како подарок за партнерот ама не знам каде би можела да го испечатам и да го направам да изгледа како вистински...
Сликата е многу одамна, сега дури ја видов темата, мене овде се ми се допага. Домот си има топлина, а местото покрај прозорецот и погледот преубави....
Бел :rofl:
Jas gi pijam sekoja vecer i mnogu mi e podobro. Zeskovo od koza me vadi i mene..
Ние дома на Тефал душата му ја извадивме. Со години го имам и често го користиме. Супер е. Истиот и моите го имаат, задоволни се.
Оддели ги имињата со запирка.