Честитки мамичке :l:
Па не верувам дека ќе стои повеќе од недела :D обично мала кутија купечки за два дена ја снемува ,ама сега правев повеќе видови околу пет,така да си...
Мариз, те читав тогаш и сега се вратив да прочитам, истото ми се случува. Утеши ме, се средивте ли, и ако да, како? Додека цица клацкам, ставам цуцла...
Од Косово, стигнуваат за 3,4 дена макс.
Знам за кои мислиш плетени, добри се и тие, мене некако дрвени и бамбусови ме влече повеќе, знам дека не може да бидат многу издржливи. На тераса...
Педијатарот ѝ се испонашал на сестра ми кога се породи. Не се сеќавам точно како беше ама баш знам искоментирав дека за таа пара што ја зимаат треба...
Многу ти фала на корисното инфо! Посебно за плажава! Ја изгуглав, баш таква ми треба. Како Кариди е на Вурвуру.
Женско е.
Ајде некоја членка да ми потврди женско или машко јас прерадвана дека е ок се..
Кај тебе долго време стои сладолед во фрижидер?
Почнав но некако тешко ми оди за разлика од другите сезони, некако подосадно, не знам дали е до мене или до сезоната..
Здраво дечки, Дали некој деновиве/неделиве вадел одобрение за патување на малолетно лице? Ме интересира дали истиот инфо шалтер у МРТВ фукционира...
[ATTACH] :rofl: :rofl: :rofl:
Таќе е :nod:.(y)
А крокодилот е тој до алигаторот :!:
Здраво Дами, дали може да ми дадете телефон контакт од доктор Нетковски? Би Ви била многу благодарна. Имајте убав ден!
Не се користи од истите пелени, само ќе се преполнат со вода и ќе тежат. Пелени за во вода има посебни, што не задржуваат течност, само каки. Има...
@SanelaS Знам дека не е затоа и потенцирав дека ретко ја удирам ,можеби 2 пати годишно што се вика и тоа не е ќотек сеа да не испадне се правдам ама...
Оддели ги имињата со запирка.