Многу работи се прикриваат во случајот се што беше изнесено е да не кажам двосмислено и плитко со цел замајување и збунување на јавноста никој не...
Дали може препорака за студио или некој кој фотографира за прв роденден и сте биле навистина задоволни? Да е нели со некоја понормална цена :D
2,5 години скоро после пораѓај сум моментално, добив на 8мата недела после пораѓај. Претходно добивав на 30-31 ден. Сега секогаш различно од 26-31...
И двајцата беа "добри" , и Стојан и Таше, катастрофа, како две баби на чешма а не високо образовани луѓе. Мене Стојан ми ја водеше бременоста, не...
Јас сум денес 36ти ден, до сега имам изгубено скоро 6кг, од утре планирам да почнам Турбо Ун па да видиме, ми требаат уште 1-2кг да намалам. До сега...
Марге, како не растеле добро е шо сме живи :rofl::rofl: Здравата храна - Млеко и бисквити од 4 месеци. Грав на пола година со лепче:party::rofl: Ама...
Ама и нормално е изгледа да доцни и да дојде порано, баш читав и дека дур се дои можно е многу да варира И мене ми е полесно штом добијам ама до...
Од каде ги земаш и колку дена ти траат? Од Хаир Шоп?
Мила, на Фло апликацијата јас пратам и ми пишува дека после бременост нормално е да не е стабилизирана менструацијата и до година после пораѓај. Јас...
Моментално користам одмор од на работа и планирав да дадам отказ, дали доколку до 20ти дадам отказ ќе имам шанси да ме изберат или има одредено време...
На кој маил ги контактирате?
Скопје - Братислава лет е најлесно, после или со воз или со автобус до Прага. Имаш лет Тирана - Прага или Ниш - Виена, Солун - Виена или Солун -...
@Трагедијаупмм Ако имаш време пред да се породиш, посетете психолог со маж ти за да те подучи како да се справиш сега а и откако ќе се породиш за...
Нема криење, судењето беше јавно и новинарите имаа транскрипти објавено на сите сајтови, се од А до Ш е пренесено. Ќе видиме судијката што ше каже...
Исто да се распрашаш преку превознициве дали возат со автобус до Прага знам дека има за Германија, Швајцарија можи има и за Прага.
[ATTACH]
мислење за кремава, за 2 год дете со блага форма на атопична кожа на рачиња?
Da gi pocneme i 2026? Mojot termin e 17.01.2026
Можи бебчето е на таа страна притиска.
За фарбање отприлика колку ви наплаќаат со ваша фарба а колку со нивна од студиото? Чисто да добијам осет за евтино/скапо.
Оддели ги имињата со запирка.