Eпа решено ти е Со лесно тргање на мала ѕверкослава :hug:
Конкретно за летниот одмор на Македонците, зошто да не одат бе и патлиџан туризам? Па ваљда заслужиле луѓето десет дена да одат и да прошетаат на...
Да препорачате добар оптометрист во Куманово.
Добар оптометрист во Куманово да препорачате
Нас само првиот пат ни побараа, за следните само стариот пасош.
Decki pocnaa li so isplata ?
I moeto ima pod pazuvi na stomaceto i pod vratot
Јас полагав поприлично одамна, ама мислам никогаш не прескокнував редови.
Многу бе, ај два ама три.. греотка децава.
Јас не сум,ама колешка ми кажа за кетерингот,затоа и пишав тука да слушнам и др мислења ама никој не ми одговори Па кратки сме со време,за сабота ни...
Јас го одмрзнувам во топла вода, за 5 минути е одмрзнато. Иначе во рок од 1-2 саати треба да се испие, после фрлај.
Мене не ми е јасно дсли треба да де прескокнуваат редови, исто и кај одговорот на емајлот не знам како би требало да изгледа. Ништо не ни е...
Истово го пишам повеќе пати, од искуство пишам значи. Нема потреба од брзање под 2 и пол год е измачување и за мајка и за дете, мали се, едноставно...
Денес зедов аминокиселини...само тие немат вкус на млеко, е сега некој искуство од пиење да сподели? Фала
А си го пробала некаде ?
Ќе ја боцнам утре или во среда.
Мајки,по колку од кашичката јадат вашите бебиња, и по колку вода пијат дневно ? Моето е 5 месеци, вода пие 100 до 120 ml во денот, денес проба...
а дали даваш плус пробиотик со капките или не
Letovo ke fatat odmori tesko i da ima ne znam mnogu se odovlekuva kazuvaat deka nema personal za rabota po gradinkite a od druga strana ne pustaat...
Има разлика, не секоја позиција треба да има пристап до магацин. Има колеги онлајн во дирекција и има други што треба да имаат пристап до залихата.
Оддели ги имињата со запирка.